Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Pillars of Eternity «έσωσε» την Obsidian

Με την Obsidian Entertainment να περνάει πολύ δύσκολες στιγμές σαν εταιρία, η ιστορία του Pillars of Εternity μοιάζει σαν ένα πολύ όμορφο success story. Οι άνθρωποι της Obsidian βρέθηκαν στο «χείλος του γκρεμού», αφού η ακύρωση της ανάπτυξης ενός μεγάλου τίτλου για τις καινούργιες κονσόλες φόρτωσε την εταιρία με πολλά προβλήματα. Το συμβάν αυτό συνέβη το 2012 και έπειτα ακολούθησαν απολύσεις, υποχρεώσεις, χρέη και το μέλλον έδειχνε ζοφερό για τους υπεύθυνους αλλά και το όλο «οικοδόμημα» γενικότερα. Κάπου εκεί ξεκίνησε η ιστορία του Pillars of Eternity (aka The Project Eternity), μία καμπάνια που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τον Οκτώβριο του 2012 και η οποία «έσωσε» ουσιαστικά την Obsidian Entertainment με τα 3,9 εκατομμύρια δολάρια που συγκεντρώθηκαν μέσω του crowdfunding. Οι παραπάνω πληροφορίες εξιστορούνται από τους developers της εταιρίας μέσα από ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ με τίτλο The Road To Eternity το οποίο θα προβληθεί στην ολοκληρωμένη του μορφή κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον. Μέχρι τότε, μπορείτε να απολαύσετε στην συνέχεια του άρθρου το πρώτο επίσημο preview του ντοκιμαντέρ.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Roronoa
    • Πολυ καλο το preview, ανυπομονο για το ολοκληρωμενο documentary. Ευτυχώς που βρεθηκε το kickstarter λοιπον, κριμα να βλεπεις studio σαν αυτο να φτανει σε τετοιο σημειο.

*