Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Quantum Break και άλλα στο Xbox Game Pass

*
Η Microsoft ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προστεθούν τον Σεπτέμβριο στη συνδρομητική της υπηρεσία Xbox Game Pass και αυτό που ξεχωρίζει αναμφίβολα είναι το Quantum Break της Remedy. Ο τίτλος έρχεται να συνοδεύσει το Halo: The Master Chief Collection (ανακοίνωση που έγινε πριν από μερικές ημέρες, στο πλαίσιο της Gamescom 2018), αλλά και τα Snake Pass, Aven Colony, Shadow Warrior 1, Sky Force Reloaded, Manual Samuel, Giana Sisters: Twisted Dreams και InnerSpace. Ακόμη, στις 5 Σεπτεμβρίου, στην υπηρεσία θα μπει και το OnRush, το νεότερο racing game της Codemasters.



Το Xbox Game Pass προσφέρει κάθε μήνα πάνω από 100 games χωρίς κανένα περιορισμό στους κατόχους Xbox One και φαίνεται πως και αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα γεμάτος σημαντικούς τίτλους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*