Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το SNES αποκτά νέο wireless controller

Αν θέλετε ακόμα να παίζετε games στο SNES σας αλλά δεν τα πάτε και πολύ καλά με τα καλώδια στο controller, οι Analogue και 8Bitdo σας λύνουν τα χέρια με το νέο wireless controller για την κονσόλα. Στην ουσία μιλάμε για bluetooth receiver προσαρμοσμένο στις θύρες του Super Nintendo αλλά υποστηρίζει περισσότερα ασύρματα χειριστήρια, πέραν του “κανονικού” που φτιάχνει η 8Bitdo. Αν θέλετε λοιπόν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε DualShock 3, DualShock 4, Wiimote, Wii U Pro Controller, Arcade Sticks και οτιδήποτε άλλο συνδέεται μέσω bluetooth. Με ένα μόλις receiver μπορείτε να συνδέσετε έως και 4 χειριστήρια. Bluetooth Receiver και ασύρματο gamepad πωλούνται ξεχωριστά, προς 22,90 και 29,30 αντίστοιχα.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*