Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Teslagrad έρχεται στο Nintendo Switch

*
Νέο κύμα indie τίτλων αναμένεται για το Switch με το Teslagrad να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα. Το παιχνίδι της Rain Games θα κάνει την μετάβαση στην κονσόλα της Nintendo με τη βοήθεια των Circle και Flyhigh Works. Συνολικά 7 παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν για το Switch το ερχόμενο διάστημα και θα είναι όλα διαθέσιμα για δοκιμή στο booth των δύο εταιρειών στο προσεχές Tokyo Game Show, το οποίο θα λάβει χώρα στις 21-24 Σεπτεμβρίου. Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι: Deemo, Golf Story, Picontier, Opus: The Day We Found Earth, Splasher και Steamworld Dig 2. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας για την έκδοση του Switch σε Αμερική και Ευρώπη, το Teslagrad αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2017 στην Ιαπωνία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*