Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Transformers: Battle Tactics σε iOS και Android

Η Hasbro αναμένεται να διαθέσει ένα νέο turn based strategy free-to-play game για tablets, το οποίο θα βασίζεται στο Transformers franchise και θα έχει τίτλο Transformers: Battle Tactics. Σύμφωνα με το Gamespot, η νέα παραγωγή θα κυκλοφορήσει για iOS και Android το 2015 και θα περιλαμβάνει πάνω από 75 Transformers, με τους Optimus Prime, Megatron, Starscream και Bumblebee να έχουν ήδη επιβεβαιωθεί.



Κάθε ήρωας θα διαθέτει τις δικές τους ικανότητες, ενώ οι παίκτες θα είναι σε θέση να συμπεριλάβουν στην ίδια ομάδα Autobots και Decepticon. Πέρα από το “expansive” single-player mode, το Transformers: Battle Tactics θα περιλαμβάνει PvP matches, ενώ θα υπάρχει πλήρης υποστήριξη leaderboard και regular events. Στη συνέχεια του άρθρου ακολουθεί το σχετικό teaser.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*