Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Tribes of Midgard έρχεται σε PS5 και PC μέσα στο 2021 (trailer)

Όπως ανακοίνωσε η Gearbox Publishing, το top-down camera survival game της Norsfell Games, Tribes of Midgard πρόκειται να κυκλοφορήσει στο PS5, αλλά και στο PC (Steam), μέσα στο 2021. Ο CEO και ιδρυτής της Norsfell Games, Julian Maroda, δήλωσε πως η Gearbox αποτέλεσε τον ιδανικό publisher για το εν λόγω παιχνίδι, το οποίο αναπτύσσεται εξ αρχής με την βοήθεια των παικτών. Ο ίδιος ανακοίνωσε με ενθουσιασμό πως ο τίτλος θα βγει επιτέλους από το δοκιμαστικό του στάδιο και θα περάσει στο λανσάρισμα του μέσα στον επόμενο χρόνο.

Στο Tribes of Midgard καλείστε να επιβιώσετε σε έναν κόσμο βαθιά επηρεασμένο από τη Νορβηγική μυθολογία, να παλέψετε ενάντια σε ποικίλους εχθρούς κατά τη διάρκεια του Ragnarok και να γίνετε ο απόλυτος πολεμιστής Viking.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*