Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Warframe μοιράζει αγάπη στο νέο Star Days event για του Αγίου Βαλεντίνου (trailer)

Η Digital Extremes γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων με ένα μεγάλο event στο Warframe. Το Star Days event θα είναι διαθέσιμο μέχρι και τις 24 Φεβρουαρίου και προσφέρει στους παίκτες μπόλικα cosmetics για την συλλογή τους όπως glyphs, limited access όπλα, μια παλέτα χρωμάτων, καθώς και το φανταστικό Eros Wings Ephemera που θα απογειώσει την εμφάνιση του Warframe σας.

Οι παίκτες για να αποκτήσουν τα γιορτινά καλούδια θα πρέπει να ταξιδέψουν στο Fortuna και να μιλήσουν με τον Ticker. Για την αγορά των αντικειμένων αυτών, θα πρέπει εξαργυρώνοντας τα διαθέσιμα Debt-Bonds σας.

Μαζί με το Star Days event το Warframe θα μπει και στον εορτασμό της κινέζικης πρωτοχρονιάς με μπόλικα cosmetics στις 16 Φεβρουαρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*