Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Woah Dave! δωρεάν για τα μέλη του PS Plus

Όπως ανακοίνωσε ο Nick Suttner της SCEA κατά τη διάρκεια του τελευταίου PlayStation Blogcast, τo Woah Dave! πρόκειται να διατεθεί δωρεάν τον Απρίλιο για τους συνδρομητές του PlayStation Plus. O τίτλος της Choice Provisions δεν θα περιλαμβάνεται στην Instant Game Collection του ερχόμενου μήνα και στην ουσία πρόκειται για ένα μικρό δώρο προς τους κατόχους PlayStation 4 και μέλη της συνδρομητικής υπηρεσίας. Οπότε, όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν το Woah Dave! στο παρελθόν, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να το κάνουν. Η λίστα των δωρεάν τίτλων του Playstation Plus για τον Απρίλιο δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί και πλην της αποκάλυψης του Dishonored για το PlayStation 3, η Sony κρατάει κλειστά τα χαρτιά της.

Σας υπενθυμίζουμε ότι για τα μέλη του PlayStation Plus στην Ευρώπη η Instant Game Collection έχει προγραμματιστεί να ανανεωθεί στις 8 Απριλίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Whitey
    • Λογικά μέσω του Cross-buy θα διατίθεται δωρεάν, όπως έγινε και με το Hotline Miami για όσους είχαν ήδη την έκδοση του PS3/Vita από το PS Plus. Ένα επιπλέον παιχνιδάκι λοιπόν. :)

    • GamingFun
    • Λογικό να έχουν οι κάτοχοι PS4 περισσότερα προνόμια (αν μπορούμε να το πούμε αυτό) μιας και υπάρχει ένα αίσθημα αδικίας μιας και είναι νωρίς και αρκετοί τίτλοι αποκλειστικοί στο PS4 δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη.

*