Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Zombi U 2 στο γαλλικό Amazon

Το γαλλικό Amazon ανέβασε πριν από μερικές ώρες μια καταχώρηση για το Zombi U 2, ωστόσο μετά από λίγο την εξαφάνισε. Γαλλικές ιστοσελίδες κατάφεραν να καταγράψουν τα σχετικά στιγμιότυπα, στα οποία αναφέρεται ως ημερομηνία κυκλοφορίας η 17η Οκτωβρίου του 2015 και εκδότρια εταιρεία η Bandai Namco. Ακόμη, στην περιγραφή φαίνεται πως τα γεγονότα του τίτλου θα λαμβάνουν χώρα στη Νέα Υόρκη.



Μέχρι νεότερης πληροφορίας, όλα παραμένουν στο επίπεδο της φημολογίας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
13 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • diver_gr
    • Ποιο πιθανό είναι να πρόκειται για τυπογραφικό λάθος .Το πρώτο δυστυχώς δεν πούλησε οπότε χλωμό να δούμε κάποια συνέχεια .

      Εξάλλου η Ubi έχει δηλώσει επίσημα πως το Watch Dogs είναι το τελευταίο mature game που κυκλοφορεί στην κονσόλα μιας και η πωλήσεις των παιχνιδιών της UBΙ μετα βίας φτάνουν το 3% των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας .

    • Thomas_Th
    • Εάν κρατά τέτοιους άσσους στο μανίκι της η Nintendo και συνεχίσει τόσο δυναμικά τις αποκλειστικότητές της και το 2015, τότε τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα.
      Το σίγουρο είναι ότι εμείς θα απολαύσουμε αρκετές "ανατριχίλες" στα επόμενα Nintendo Direct (μακάρι κάθε ND να έχει και από μία, τουλάχιστον, βόμβα βλ. Zelda: Majora's Mask 3D παρόλο που το αναμέναμε εδώ και καιρό-η έκπληξη είναι έκπληξη) και θα έχουμε την τύχη να δούμε games που, επιτέλους, θα κάνουν παραπάνω από αξιόλογη χρήση του επαναστατικού -όπως και να χει, παρόλο που μέχρι τώρα ούτε τη σημαία της δεν έχει δείξει αυτή η επανάσταση- gamepad.

      Το γεγονός ότι φημολογείται περαιτέρω συνεργασία με third parties είναι ιδιαίτερα χαρμόσυνο, ειδικά όταν μιλάμε για τις αποκλειστικότητές της, ακόμα και εάν δεν έχει η Nintendo τα δικαιώματα (ο τίτλος ανήκει στην Ubisoft, όχι στη Nintendo).

      Επόμενο βήμα: Διεύρυνση των αγαπημένων -και μη, ας γίνουν και reboot τα παλαιότερα- franchises της Nintendo συνεργαζόμενη με third party εταιρείες (βλ. Hyrule Warriors που είναι εξαιρετικό) για συνεχή ροή αξιόλογων τίτλων.

      Έτσι, ναι, οι πιθανότητες να σηκώσει κεφάλι θα υπερ-πολλαπλασιαστούν. Μπορεί να βγάζει 1-2 ποιοτικούς τίτλους το Wii U κάθε μήνα; Μπορεί, αρκεί να υπάρξει καινοτομία, εργασία, δημιουργικότητα και... Συμφωνία.

      Σπάνια πέφτει έξω στις φήμες του το γαλλικό Amazon (π.χ. το πρόσφατο PS4 bundle The Last of Us: Remastered) και αρχίζω να πιστεύω ότι η Nintendo θα μας ταρακουνήσει φέτος μετά από τόσα χαστούκια που -δικαίως- έφαγε.

      Come on Nintendo! You can do this!
      Και πες και στη Level-5 να μεταφέρει επιτέλους τους τίτλους Professor Layton remastered HD collection, μαζί με ολοκαίνουργιους, στο Wii U! Η Game Freak τί κάνει, πότε θα φέρει κανονικούς τίτλους Pokemon (αν και προσωπικά δεν ασχολούμαι) στο Wii U; Εκεί να δεις system seller που μπορεί να γίνει ένας τίτλος!

    • Πάγος13
    • Ολοκαίνουργιο κανονικό Pokemon που θα εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του WiiU ??? Μάλλον θα πέσουν και τα τσιμέντα !!!

    • alex4444
    • Οτι εχει βγει για συστηματα Νιντεντο στο amazon σαν teaser τελικα ισχυει, οποτε το πιστευω. Λογικα ειναι το project της Ubisoft για το οποιο μιλησανε που δεν προχωρησε λογω ανταποκρισης στους τιτλους της απο το κοινο του wiiu.

      Το οτι εχει τοσες λεπτομερεις (σκηνικο Νεα Υορκη, αλλος publisher) αποκλειει το τυπογραφικο λαθος.

    • Chased
    • "Today, we are happy to announce that ZombiU 2 will launch on PS4, XBOX ONE, XBOX 360, PS3, PC, PS Vita, PSP, PS2, PSX Atari Jaguar, Atari 2600, the Arcade Machines and Calculators! This way, everyone will be able to enjoy our new, innovative and amazing game!"...

      Σοβαρά τώρα, από πού κι ως πού η Bandai Namco? Και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα βγει ZombiU 2 και θα είναι στο WiiU,όχι μόνο σαν exclusive αλλά ούτε και σαν multiplatform δεν το κόβω να έρχεται, ακόμα και αν το original είναι το third party game με τις περισσότερες πωλήσεις στην κονσόλα!


      Κατά τα άλλα, I'm fucking excited! Θυμηθείτε όμως ότι τα ίδια ακούγαμε και 1 χρόνο πιο παλιά!

    • iankysyrath
    • μπορει η nintendo να αγορασε τα δικαωματα του τιτλου προκειμενου να το αναθεσει σε εταιρια που θα το δουλεψει καλυτερα··ποιος ξερει!αλλωστε 800.000 κομματια πωληθεντα εως τωρα δεν ειναι και ασχημα για ενα τιτλο που ξεκινησε να πουλαει σε μικρη εγκατεστημενη βαση!εμενα κατι μου λεει οτι οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια!αλλωστε ας μη παιρνουμε ως δεδομενα δηλωσεις χαρτογιακαδων για τα θεματα υποστηριξης...εχουμε δει την τελευταια διετια δηλωσεις και δηλωσεις να γυρνανε τουμπα!το wiiu εχει πλεον καλη βαση και μετα τις διακοπες και το smash bros θα εχει πουλησει ακομα πιο πολυ!μακαρι!!

    • Chased
    • iankysyrath, συγνώμη φίλε αλλά τη στιγμή που η Bandai Namco θα φτιάξει καλύτερο horror παιχνίδι από τη Ubisoft, η γάτα μου θα αφήνει ουράνια τόξα με glitters και ζάχαρη από τον πισινό της!
      Αν η Nintendo επέλεξε τη συγκεκριμένη εταιρεία για ένα τέτοιο project, τότε θα αρχίσω να κλαίω από τώρα! Χίλιες φορές η ΕΑ!

    • alex4444
    • Παιδια η Ναμκο ως εκδοτης αναφερεται. Developer μπορει να ναι οποιοσδηποτε! Μακαρι να ισχυει παντως, το συγκεκριμενο παιχνιδι εχει προοπτικες.

    • iankysyrath
    • o alex444 με καλυψε πληρως chased! άλλωστε καμια εταιρια δε προγραμματιζει για 2nd party τιτλους χωρις την επιβλεψη της ninty!επιπλεον διάβασα καπου κι αυτο: "a keen eye on Twitter noticed that almost all of the ZombiU patents are not held by Ubisoft anymore", πραγμα που ενισχυει την παραπανω αποψη μου!ειδομεν

    • Chased
    • Κατ' αρχάς, για το ενδεχόμενο να έχει η Ubisoft τον τίτλο: Δεν υπάρχει περίπτωση να το αναπτύσσει η ίδια και να το εκδώσει κάποια άλλη εταιρεία. Οπότε ή το πούλησε ή είναι λάθος τυπογραφικό ή τίποτα δεν ισχύει, ούτε καν το παιχνίδι.

      Τώρα, αν η Ubisoft έχει πουλήσει τα δικαιώματα: Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να εμπιστευτώ άλλη εταιρεία πάνω στο συγκεκριμένο. Η Ubisoft το έφτιαξε τόσο όμορφο όσο ήταν κι αυτή θέλω πάλι στο τιμόνι. Αν μη τι άλλο έχει καλύτερο record από τη Bandai Namco. Επίσης, βάσει λογικής, όταν πέφτει σε αξία ο Publisher πέφτει σε αξία και ο Developer. Δεν είναι δυνατόν να το αναπτύξει μια έμπειρη ομάδα στον horror τομέα και με μεγάλο όνομα και μετά να το δώσει στη Bandai Namco! Είτε μας αρέσει είτε όχι, η συγκεκριμένη είναι μικρό όνομα στη βιομηχανία.

    • iankysyrath
    • καλο ηταν το πρωτοτυπο αλλα οχι τοοοσο καλο που να μην επιδεχεται βελτιωσεων···μη λεμε κι οτι θελουμε!

    • iankysyrath
    • δηλαδη αν το αναλαμβανε καμια ομαδα νεοσυστατη απο αλανια της nintendo με πειρα στα metroid games θα σε χαλαγε;;;

    • Chased
    • Τις βελτιώσεις που χρειαζόταν δεν είναι ικανή άλλη εταιρεία και πολύ μικρότερη από τη Ubisoft, να τις κάνει χωρίς να χαλάσει το υπόλοιπο παιχνίδι.

      Και
      α) δεν θα το αναλάμβανε κάποια νεοσύστατη ομάδα της Nintendo και μετά θα το εξέδιδε η Bandai Namco,

      β) ναι, θα με χάλαγε. Τα Metroid δεν έχουν καμία σχέση με horror αλλά ούτε και η ίδια η Nintendo!

*