Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το «συγνώμη» της HTC σχετικά με το Half-Life VR

Με τους fans της σειράς Half Life να περιμένουν εδώ και πολλά χρόνια την κυκλοφορία ενός threequel, ήρθαν τα σχόλια της υπευθύνου της HTC (Cher Wang) να αναθερμάνουν την φημολογία σχετικά με την δημιουργία ενός Half Life VR. Βέβαια, οι οποίες ελπίδες για "κάτι καινούργιο" στο εν λόγω franchise δεν κράτησαν πολύ, αφού το υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας (με μία νέα τοποθέτηση) ζήτησε «συγνώμη» για τις λάθος εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν μετά από τις χθεσινές της δηλώσεις. Η Cher Wang τόνισε ότι έκανε ένα λάθος όταν ανέφερε το όνομα Half Life, μιας και ήθελε απλώς να τονίσει ότι οι Valve και HTC συνεργάζονται με απώτερο σκοπό την δημιουργία next-gen εμπειριών μέσα από την τεχνολογία του virtual reality και το HTC Vive.



Με λίγα λόγια, άλλη μία ιστορία του “Half-Life 3 Confirmed” τελειώνει άδοξα για το gaming κοινό…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • zerocool7545
    • Μια χαρά το έπαιξε το χαρτί του Half-life ο τύπισα.Με αυτό το "λάθος" τράβηξε πάνω της (για λογαριασμό της ΗΤC και της Valve) τα βλέμματα και ξαναζέστανε την κουβέντα για τα Steam Machines, SteamOS, HTC Vive κτλ.
      Δεν ανακάλυψε τον τροχό αλλά έκανε πολλή καλή χρήση του τροχού!

*