Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το θρυλικό Pokemon Volcanion στην Ελλάδα

Τα καταστήματα Public υποδέχονται τα Pokemon Sun and Moon σε ένα ειδικό event που θα λάβει χώρα στις 26 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, το νέο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς κυκλοφορεί στη χώρα μας στις 23 του μήνα και η γνωστή αλυσίδα θα διοργανώσει μια ειδική εκδήλωση για τους φίλους του franchise, όπου και θα μοιράσει το θρυλικό Pokemon Volcanion. Στην εκδήλωση που ξεκινάει στις 12.00 στο χώρο του καταστήματος Public στο Athens Metro Mall Αγίου Δημητρίου συμμετέχει το ninty.gr, η μεγαλύτερη ελληνική online κοινότητα για τους φίλους της Nintendo.



Πρώτης τάξεως ευκαιρία λοιπόν για τους φίλους της Nintendo να γιορτάσουν την κυκλοφορία των Pokemon, την επιστροφή της ιαπωνικής εταιρείας στην ελληνική αγορά και να πάρουν το θρυλικό Pokemon Volcanion! Περισσότερες πληροφορίες για το event μπορείτε να βρείτε στη σχετική σελίδα του Public Blog.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*