Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το πρόγραμμα της Nintendo για το Treehouse: Live at E3 livestream

Η Nintendo ανακοίνωσε το πρόγραμμα της για το Treehouse: Live at E3 livestream, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Ιουνίου. Η πρώτη μέρα θα ξεκινήσει με το Pokémon Sun & Moon στις 10:00 (τοπική ώρα), ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει το νέο The Legend of Zelda game. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει επίσης gameplay και πληροφορίες από την ανάπτυξη του τίτλου από τους developers. Το δεύτερο livestream θα ξεκινήσει στις 09:00 (15 Ιουνίου), και θα περιλαμβάνει Q&A session με τους developers του Pokémon GO, ενώ θα ακολουθήσουν τα Monster Hunter Generations, Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past, και τα Tokyo Mirage Sessions #FE.



Εννοείται ότι δεν έγινε καμία αναφορά για το επερχόμενο Nintendo NX, καθώς έχει ήδη διευκρινιστεί –κατά τη διάρκεια της τελευταίας διάσκεψης των επενδυτών- ότι η νέα κονσόλα δεν πρόκειται να εμφανιστεί στην Ε3. Το livestream θα είναι διαθέσιμο τόσο στο YouTube όσο και στο Twitch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • iankysyrath
    • απλά νομιζω δεν υπάρχει πιο σταθερή εταιρία όταν λέει, "παυω να υποστηρίζω την E3, ούτε καν teaser του μηχανήματος δε θα δείξουν!από την άλλη απλά θέλω να δω επιτέλους το Zelda..δεν πάει άλλο αναμονή!

    • Volga
    • Σίγουρα απλά όμως χαλάει τα χρήματά της χωρίς λόγο. Είμαι της άποψης οτι οταν πας σε μια έκθεση πας να πείσεις πελάτες και να βρείς πελάτες.

      Είτε η εταιρία σου φτιάχνει Video Games είτε... νηπτήρες, ο λόγος παρουσίας σε μια έκθεση ειναι ο παραπάνω.

      Αν είναι λοιπόν να πηγαίνει και να φαίνεται σαν τον παρακατιανό σε ένα τέτοιο χώρο, καλό είναι κατα τη γνώμη μου να μην πάει καθόλου. Το να μου δείξει το ZELDA είναι φανταστικό συμφωνώ, αλλά αυτό μπορεί να μου το κάνει σε ένα Nintendo Direct χωρις να χαλάσει ένα κάρο χρήματα σε ένα πηγάδι χωρις πάτο. Γιατί το να πας να "συναγωνιστείς" σε ένα χώρο κάποιον που θα δείξει... ΠΑΠΑΔΕΣ... είναι τουλάχιστον αστείο.

      Είναι σαν να γίνεται μια έκθεση όπου η Apple Θα παρουσιάσει το iPhone 9 πχ και εσύ να πας να παρουσιάζεις... handsfree των 12.99 για κινητά με Symbian.

*