Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το πρώτο DLC για το Forza Horizon 3

Το πρώτο από τα έξι πακέτα επέκτασης για το Forza Horizon 3 είναι το The Smoking Tire Car Pack. Το συγκεκριμένο πακέτο θα περιέχει επτά νέα αυτοκίνητα, από hypercars όπως το Aston Martin Vulcan μέχρι και ‘’συμβατικά’’ όπως το Jeep CJ5 Renegade. 


Η τιμή του DLC είναι στα 7 δολάρια, αν θέλετε να το αποκτήσετε ξεχωριστά, μέσω του Xbox Store ή μπορείτε να προμηθευτείτε το season pass στην τιμή των 29.99 δολαρίων που περιέχει όλα τα πακέτα που θα γίνουν διαθέσιμα για τον τίτλο. Το Forza Horizon 3 κυκλοφορεί ήδη για Xbox One και PC ενώ διαθέτει 350 διαφορετικά αυτοκίνητα που μέχρι το Μάρτιο του 2017 θα προστεθούν άλλα 42. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer της ανακοίνωσης του DLC.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*