Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το πρώτο Mewtwo Amiibo είναι γεγονός

Υπάρχουν fan-made προϊόντα που σε αφήνουν με το «στόμα ανοιχτό» και τα οποία πολλές φορές ξεπερνούν τα «αυθεντικά» σε διάφορους τομείς. Ένας χρήστης αποφάσισε να «κοντράρει» τους designers της Nintendo και να δημιουργήσει το δικό του Amiibo(!) για τον Mewtwo! Όπως θα δείτε και από τις εικόνες που ακολουθούν, ο άνθρωπος αυτός δεν αρκέστηκε στην κατασκευή ενός «απλού» αγαλματίδιου, αλλά αποφάσισε να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πακέτο μαζί με την συσκευασία και με δυνατότητα σύνδεσης με το Pokemon Rumble U.



Η fan-made φιγούρα τοποθετήθηκε πάνω στο NFC chip της αυθεντικής φιγούρας του Mewtwo από την σειρά Pokemon Rumble U. Ο συγκεκριμένος fan αποφάσισε μάλιστα να βάλει το αγαλματίδιο στο eBay σε πλειστηριασμό και μέχρι χθες το απόγευμα είχε ξεπεράσει τα 700 δολάρια!

Η αγγελία πλέον δεν υπάρχει (μήπως άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να την κρατήσει;) και υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί Mewtwo Amiibo από την Nintendo. Ο χαρακτήρας θα είναι βέβαια playable στο Smash Bros. σε μερικούς μήνες μέσω DLC, οπότε υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*