Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το χαλαρό λανσάρισμα του Jurassic World Evolution 2 οδηγεί τη Frontier Developments σε μείωμένες προβλέψεις εσόδων

*
Μετά από το όχι και τόσο επιτυχημένο λανσάρισμα του Jurassic World Evolution 2, η Frontier Developments μείωσε τις προβλέψεις της που αφορούν τα έσοδα του τρέχοντος οικονομικού έτους. Έως τις 31 Μαΐου 2022, η εταιρεία αναμένει να έχουν μπει στα ταμεία της από £100 εκ. έως £130 εκ. Η προηγούμενη πρόβλεψη μιλούσε για ένα ποσό μεταξύ £130 εκ. και £150 εκ. Το Jurassic World Evolution 2 λανσαρίστηκε στις 9 Νοεμβρίου, την ίδια ημέρα με τα Football Manager 2022 and Forza Horizon 5 και δυο ημέρες πριν τα GTA Trilogy: Definitive Edition και Skyrim: Anniversary Edition, με τις πωλήσεις σε PC να είναι κατώτερες των προσδοκιών, ενώ σε κονσόλες τα πράγματα κύλισαν όπως τα περίμενε η εταιρεία. Ως τώρα, το παιχνίδι έχει πουλησει περίπου 500.000 αντίτυπα σε όλες τις πλατφόρμες.

Τπ Jurassic World Evolution 2 είναι η μεγαλύτερη κυκλοφορία για τη Frontier Developments το τρέχον οικονομικό έτος και το παιχνίδι με τη μεγαλύτερη συνεισφορά στα έσοδα. Σημειώνετι ότι και το Odyssey expansion του Elite Dangerous δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Πάντως οι εταιρεία παραμένει αισιόδοξη και πιστεύει ότι οι πωλήσεις του Jurassic World Evolution 2 θα αυξηθούν σημαντικά κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*