Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Αύγουστο η έναρξη του διεθνούς τουρνουά Dota 2 2015

Η Valve ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για το διεθνές τουρνουά Dota 2 2015, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Seattle. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει 16 ομάδες και θα διαρκέσει για έξι μέρες και συγκεκριμένα από τις 3 έως τις 8 Αυγούστου. Η διαθεσιμότητα των εισιτηρίων θα ανακοινωθεί μέσω του Dota 2 blog, ενώ οι προσκλήσεις στις ομάδες που θα συμμετάσχουν θα σταλούν μετά την 1η Μαΐου. Υπενθυμίζεται ότι το τουρνουά Dota 2 με τίτλο The International 4, ξεπέρασε τις 20 εκατομμύρια προβολές, ενώ, στο αποκορύφωμα της εκδήλωσης, οι τηλεθεατές ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια.



Μάλιστα, οι πωλήσεις του Compendium βοήθησαν στο να αυξηθεί το χρηματικό έπαθλο του τουρνουά, το οποίο ξεπέρασε τα 5 εκατομμύρια δολάρια. Μέσα στους επόμενους μήνες λοιπόν, αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φετινό τουρνουά Dota 2.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GooDShiveR
    • To prize pool για το TI4 ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια δολάρια. H νικητήρια ομάδα (Newbee) πήρε πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια.

*