Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Δεκέμβριο το επόμενο expansion του Warframe (video)

Το επόμενο expansion του free-to-play sci-fi shooter Warframe θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο. Πρόκειται για το The New War, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο σε όλα τα φορμάτ του τίτλου ταυτόχρονα, δηλαδή σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Σύμφωνα με την Digital Extremes, το The New War είναι το μεγαλύτερο expansion του Warframe μέχρι και σήμερα.

Το The New War αφηγείται την ιστορία μιας τεράστιας εισβολής των Sentients από την οπτική διάφορων playable χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένων των Kahl-175 (Grineer Lancer), Veso (engineer της Corpus) και Conclave Master Teshin. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το expansion παρακολουθώντας το σχετικό gameplay video διάρκειας 30 λεπτών που δημοσίευσε η Digital Extremes, η οποία θα κάνει ένα ειδικό developer livestream μέσω Twitch στις 30 Νοεμβρίου, στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) για την αποκάλυψη του πλήρους cinematic trailer του νέου expansion. Κατά πάσα πιθανότητα τότε θα ανακοινωθεί και η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*