Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρία νέα MMO ετοιμάζει η ομάδα ανάπτυξης του Black Desert Online

*
Μέχρι τώρα, η developer και publisher Pearl Abyss ήταν σχεδόν αποκλειστικά γνωστή για τις διάφορες εκδόσεις του MMO Black Desert Online. Φαίνεται όμως οτι αυτό θα αλλάξει σύντομα, μιας και η εταιρεία προετοιμάζει μια σειρά από νέα multiplayer games. Περισσότερα θα μάθουμε λογικά σε λίγες μέρες κατά τη διάρκεια του G-Star 2019 Pearl Abyss Connect, όμως ήδη έγινες γνωστές κάποιες πληροφορίες για τα Crimson Desert, DokeV και Plan 8, όλα MMO.

To Crimson Desert είναι αυτό που θα μοιάζει περισσότερο στο Black Desert Online, με την Pearly Abyss να υποστηρίζει οτι πρόκειται για ένα open-world MMORPG που διαδραματίζεται σε έναν επικό, φανταστικό κόσμο. Οι παίκτες θα πρέπει να προσπαθήσουν να επιβιώσουν στη ήπειρο Pywell, όπου έχει ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα σε τρεις φυλές.




Το DokeV αποκαλείται από την Pearly Abyss ως collectible MMORPG για όλες τις ηλικίες. Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε οτι οι μηχανισμοί του μοιάζουν με αυτούς τω παιχνιδιών Pokemon. Στην ομάδα ανάπτυξης μετέχουν ο Animation Director του Black Desert Online, Sang-young Kim και ο Game Designer Director Suh Won Choi.

Τέλος, το Plan 8 είναι αυτό που αποκλίνει περισσότερο από αυτά που μας έχει συνηθίσει ως τώρα η Pearl Abyss, μιας και είναι ένα MMO shooter. Η ανάπτυξή του βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια μιας και στο project μετέχει ως Technical Advisor ο Minh Le, συνδημιουργός του Counter-Strike. Στην ομάδα ανήκει και ο Seung-ki Lee, Environmental Art Director του Black Desert Online. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*