Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υλικό από το motion capturing του Friday the 13th: The Game

Το Friday the 13th: The Game απέκτησε νέο behind-the-scenes video που μας προσφέρει μια ματιά στη διαδικασία του motion capturing και το όπλο που χρησιμοποιούν οι developers για να δημιουργήσουν μια πιο ρεαλιστική εμπειρία. Οι βάρβαρες σκηνές (kills) που θα δείτε παρακάτω αποτελούν δημιουργία του Αμερικανού ηθοποιού, κασκαντέρ, και σκηνοθέτη Tom Savini, με τον κασκαντέρ Kane Hodder στο ρόλο του Jason Voorhees!



Το στούντιο ξεκίνησε επίσης μια νέα καμπάνια χρηματοδότησης που ονομάζεται ‘Slasher Backer’ και έχουν ήδη συγκεντρωθεί πάνω από $64.000, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό του τίτλου στα $887.000. Τα νέα stretch goals περιλαμβάνουν περισσότερα “kills” δημιουργημένα από τον Tom Savini, την επιστροφή του Tommy Jarvis, single-player mode, και άλλα. Δείτε το εν λόγω απόσπασμα στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*