Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποστήριξη 2-Step verification για τα PlayStation Accounts

Η Sony μετά από αρκετό καιρό, ανακοίνωσε το 2-Step Verification, για τους λογαριασμούς στο PlayStation Network. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε τον αριθμό του κινητού με τον λογαριασμό και να λαμβάνετε ένα κωδικοποιημένο μήνυμα κάθε φορά που συνδέεστε. Λόγο του ότι τα PlayStation Accounts περιέχουν προσωπικά δεδομένα όπως πιστωτικές κάρτες και διευθύνσεις, η Sony συμπεριέλαβε αυτή την επιπλέον προστασία για να αποφευχθούν γεγονότα όπως του 2011. Εάν αποφασίσετε να ενεργοποιήσετε αυτή την εξτρά προστασία, θα σας ζητείται επιβεβαίωση όταν κάνετε sing in στην κονσόλα σας, ή κάποιες φορές όταν χρησιμοποιείται τον λογαριασμό σας στον υπολογιστή σας ή στο PS app. Για οποιαδήποτε αλλαγή πραγματοποιείται στα στοιχεία του λογαριασμού ή κατά την διάρκεια αγορών από το PS Store τα πράγματα θα παραμένουν ως έχουν, με την ζήτηση μόνο του κωδικού σας.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*