Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμες για Paper Mario: The Thousand-Year Door στο 3DS

Μπορεί ο Mario να είναι ο πιο διάσημος υδραυλικός, όμως σε αρκετές περιπτώσεις ούτε αυτός μπορεί να σταματήσει τις διαρροές πληροφοριών από το εσωτερικό της Nintendo. Αυτή τη φορά ένας χρήστης του Reddit ανέβασε ένα clip όπου φαίνεται το Paper Mario: The Thousand-Year Door να «τρέχει» στο Nintendo 3DS. Ευτυχώς, παρόλο που το clip κατέβηκε πολύ γρήγορα, υπάρχουν ακόμα μερικές εικόνες και GIFs που σε πολλούς μοιάζουν για πραγματικά. Πάντως δεν είναι εύκολο να πει κάποιος εάν το υλικό που διέρρευσε είναι αληθινό ή πρόκειται απλά για μια φάρσα ενός επιτήδειου. Το βέβαιο είναι ότι όλοι θα ήθελαν να δουν ένα remake του Paper Mario: The Thousand-Year Door που κυκλοφόρησε πριν περίπου μια δεκαετία για το Nintendo GameCube και γνώρισε θερμή αποδοχή από τους κριτικούς και τους gamers. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο σχετικό υλικό.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Deathracer2009
    • Εχω το paper mario στο 3ds αλλα μετα απο ενα σημειο το βαρεθηκα και το παρατησα. Τωρα εαν αυτο ειναι καλυτερο απο αυτο που επαιξα θα το δοκιμασω οταν κυκλοφορησει.


      ΥΓ. Ενα νεο Luigi's Mansion ανακοινωσε Nintendo! PLEASEEEEEEE.....................

    • Deathracer2009
    • Twilight Princess 3D............... ΟΜG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μακαρι να ισχυει αλλα να παιζουν και στα παλια 3DS και οχι μονο στο New 3DS!!!!

    • gamelover
    • το paper mario είναι αρκετά πρωτότυπο σαν παιχνίδι αλλά και αρκετά δύσκολο....
      Εγώ μπορώ να πω ότι κουράστηκα λίγο κυρίως με κάποιες αδυναμίες που είχε ο τίτλος ως προς το θέμα του gameplay,παρόλα αυτά αν υπάρξει και άλλος νέος τίτλος όπως αναφέρει το άρθρο θα ήθελα να σχοληθώ μαζί του.

*