Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη για PlayStation Experience Event στις 8 Ιουλίου

*
Μια νέα φήμη εμφανίστηκε για νέο PlayStation Experience Event στις 8 Ιουλίου. Συγκεκριμένα, το γαλλικό site JeuxVideo δημοσίευσε -μαζί με το άρθρο για το standalone game Ghosts of Ikishima, ένα expandalone type στα χνάρια του Ghost of Tsushima- πληροφορίες πως η ιαπωνική εταιρεία ετοιμάζει το καλοκαιρινό event της που κάνει τα τελευταία χρόνια μετά την E3 για τις επόμενες μέρες. Προς το παρόν δεν υπάρχουν παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το αν όντως ετοιμάζεται νέο PlayStation Experience για τόσο σύντομα, αλλά δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο καθώς η Sony θα πρέπει να προχωρήσει σε κάποιες ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες για το τι έρχεται μέσα στο 2021 και στο πρώτο εξάμηνο του 2022 για PS4 και PS5. Μένει να δούμε αν θα έχουμε κάτι επίσημο σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*