Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη για εξαγορά AMD από Microsoft

Σύμφωνα με το KitGuru Microsoft και AMD συζητούν εδώ και μήνες πιθανή εξαγορά της δεύτερης από την πρώτη. Αναφέρεται μάλιστα ότι η αγοραία αξία της AMD είναι $1,81 δις περίπου, άρα το ποσό δεν είναι εξωπραγματικό για τα δεδομένα της Microsoft. Μια ενδεχόμενη εξαγορά θα είναι τεράστια αλλαγή για την Microsoft αφού έτσι θα έμπαινε για τα καλά στην αγορά hardware, με τρόπο που επηρεάζει τους πάντες. Ταυτόχρονα θα γλίτωνε τις πληρωμές στην AMD για κάθε Xbox One που χρησιμοποιεί AMD APU, ενώ θα…εισέπραττε και τις ανάλογες πληρωμές της Sony για το PS4.



Τέτοιες συμφωνίες κάθε άλλο παρά απλή υπόθεση είναι βέβαια, οπότε…αναμένουμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Pirederas
    • Αυτά είναι παπάτζες. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο υπάρχουν θέματα με μονοπώλια και άνοιγμα μετόπων με Intel και Nvidia. Και σιγά τα λεφτά που θα έπαιρνε η M$ από την Sony για τις πωλήσεις του PS4, $200.000.000 τζίρος στην καλύτερη περίπτωση (περίπου $50 κοστίζει κάθε APU σε κλίμακα βιομηχανικής παραγωγής), με κέρδος πόσο, $10-20 εκατομμύρια μύρια? Περισσότερα στο link:

      AMD Buyout Rumors Emerge Again, It’s Microsoft Allegedly Showing Interest This Time

      http://wccftech.com/amd-buyout-rumors-emerge-microsoft-allegedly-showing-interest-time/

    • Volga
    • @pirederas Θέμα μονοπωλείου δεν υπάρχει. Θα υπήρχε αν την AMD την αγόραζε η NVidia ή η Intel. Η MS δεν ήταν κατασκευαστής επεξεργαστών ή καρτών γραφικών. Αρα ΔΕΝ ειναι μονοπώλειο. Επίσης το οτι η αξία της AMD χρηματιστηριακά είναι 1.8 δεν σημαινει οτι θα πουληθεί 1.8... μπορεί να χρειαστούν ακόμη και 10 και 20 δις. Όλα έχουν σχέση με τις προοπτικές εξέλιξης και τα πλάνα κατασκευής.

    • billgoldrobert
    • Από τη στιγμή που έχει ήδη αγοράσει μια εταιρία hardware δηλαδή τη NOKIA δεν μου φαίνεται παράξενο να το κάνει και με την AMD μιας και φαίνεται τελευταία να κάνει στροφή στο harware.

*