Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φημολογία για έλευση τίτλων του SNES στο Nintendo Switch Online Service

*
Οι data miners δεν σταματάνε να δουλεύουν πυρετωδώς και ορισμένοι από αυτούς έχουν ριξει το βάρος στο Nintendo Switch Online Service. Σύμφωνα με τις τελευταίες τους αποκαλύψεις, emulators αλλά και τίτλοι του SNES πρόκειται να προστεθούν μελλοντικά στην υπηρεσία της υβριδικής κονσόλας. Σύμφωνα με τη λίστα που κυκλοφορεί online, πρόκειται για τα Super Mario Kart, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Demon’s Crest, Yoshi’s Island, Stunt Race FX, Kirby’s Dream Course, Pop’n Twinbee, Star Fox, Contra 3, Kirby Super Star, Super Ghouls ‘n Ghosts, Kirby’s Dream Land 3, Super Metroid, Super Mario World, Pilotwings, F-ZERO, Star Fox 2, Super Punch-Out!!, The Legend of the Mystical Ninja, Super Mario All-Stars, Breath of Fire 2. Τα περισσότερα από αυτά περιέχονται στο πακέτο του SNES classic mini. Εννοείται ότι μέχρι να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, τα παραπάνω αποτελούν φήμες και τίποτα περισσότερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*