Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φημολογία περί Call of Duty: Ghosts 2

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, δεν αποκλείεται ο επερχόμενος τίτλος της δημοφιλους σειράς Call of Duty να είναι η συνέχεια του Call of Duty: Ghosts που κυκλοφόρησε το 2013. Οι φήμες άναψαν μετά από μια σειρά tweets της Communications Manager της Infinity Ward, Ashton Williams. Αφορμή ήταν η πρόσκληση του Charlie INTEL ενός fan site για το Call of Duty, που ζητούσε από το κοινό να πει τι θα ήθελε να δει στον επόμενο τίτλο της Infinity Ward. Από πλευράς της η Williams απάντησε με μια παραπομπή στο δικό της λογαριασμό στο Twitter. Αυτό που είδαν οι fans ήταν κάτι που θεώρησαν στοιχειωμένο και το μυαλό τους πήγε στην επιστροφή του Ghosts. Πρόκειται για ένα σύντομο clip που έχει να κάνει με ένα σκελετό και θυμίζει το διαφημιστικό υλικό για το original Ghosts. Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν αυτό αποτελεί ένδειξη για το μέλλον ή η Williams απλά "παίζει" με το κοινό. Μέχρι να υπάρξει κάποια ανακοίνωση, τα παραπάνω θα πρέπει απλά να τα διαχειριστείτε ως φήμες και τίποτα περισσότερο.
Update 3/1/19 13.00
O Jason Schreier του Kotaku πάντως φαίνεται να διαψεύδει με σχετικό post του στο ResetEra πως πρόκειται για το Call of Duty: Ghosts 2.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*