Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χάρτης από ακυρωμένο παιχνίδι της Hangar 13 στα αρχεία του Mafia 3: Definitive Edition (trailer)

Το Mafia 3: Definitive Edition κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες μαζί με το Mafia 2: Definitive Edition, φέρνοντας μαζί του έναν κρυφό χάρτη από ακυρωμένο παιχνίδι της Hangar 13. Η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού έκρυψε ένα Easter egg στα αρχεία του παιχνιδιού, πιθανότατα με την ελπίδα να το βρουν κάποια στιγμή η παίκτες.

Κάτι που τελικά συνέβη γρήγορα καθώς ο YouTuber Sliderv2 έκανε datamine μερικά αχρησιμοποίητα assets από τις Definitive Editions των Mafia 2 και Mafia 3, βρίσκοντας έναν χάρτη στο Βερολίνο. Πρόκειται για χάρτη από το παιχνίδι Rhapsody, ένα ακυρωμένο project της Hangar 13 στο οποίο ο παίκτης θα έπαιζε ως Ρώσος Εβραίος που γίνεται μέλος μιας κατασκοπικής οργάνωσης στο Βερολίνο των '80s.


Όπως θα δείτε στη συνέχεια, ο παίκτης μπορεί να περιηγηθεί στους ανοιχτούς χώρους του χάρτη, όμως δεν μπορεί να αλληλεπιδράσει με τα κτήρια γύρω του με τον οποιονδήποτε τρόπο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*