Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χωρίς όλα τα DLCs η PC έκδοση του FFXIII-2

Η έκδοση του ιαπωνικού role-playing game Final Fantasy 13-2 για PC δεν θα περιλαμβάνει όλο το downloadable περιεχόμενο που κυκλοφόρησε για την έκδοση του τίτλου στα οικιακά συστήματα. Η εν λόγω έκδοση αναμένεται να διατεθεί στο Steam στις 11 Δεκεμβρίου με τιμή στα £12.99 και σύμφωνα με την Square Enix, δεν περιλαμβάνονται όλα τα DLCs «λόγω αδειοδότησης και ορισμένων περιορισμών συμβατότητας».



Ωστόσο, οι PC gamers θα λάβουν (δωρεάν) τα πιο σημαντικά DLCs που έχουν διατεθεί για τον τίτλο, συμπεριλαμβανομένου και του Lightning: Requiem of the Goddess scenario. Επιλέον, η Square Enix επιβεβαίωσε ότι το FF13-2 θα υποστηρίζει 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, καθώς και προσαρμόσιμη ανάλυση. Τέλος, στη συνέχεια του άρθρου ακολουθεί η λίστα με τα DLCs της PC έκδοσης του τίτλου.

Coliseum Battles
Omega (from Final Fantasy V)
Gilgamesh (from Final Fantasy V)
Ultros & Typhon (from Final Fantasy VI)
PuPu (from Final Fantasy VIII)
Lightning & Lieutenant Amodar (from Final Fantasy XIII)
PSICOM officer Jihl Nabaat (from Final Fantasy XIII)

Outfits for Serah
Summoner's Garb
Beachwear
White Mage

Outfits for Noel
Battle Attire
Spacetime Guardian
Black Mage

Outfits for Mog
A Wondrous Wardrobe

Scenarios/Story DLC
Sazh: Heads or Tails?
Lightning: Requiem of the Goddess
Snow: Perpetual Battlefield

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Δεν είμαι σίγουρος ότι η απόδοση είναι σωστή, αλλά το θέμα έχει να κάνει με τα πνευματικά δικαιώματα. Τα dlc αυτά είναι κάποια outfit των Noel και Sara από άλλα παιχνίδια, όπως του Assassin's Creed και του Mass Effect. Δηλαδή τίποτα το σοβαρό. Επίσης είπαν ότι θα βγει update και για το FF13 για δυνατότητα αλλαγή ανάλυσης.

    • zerocool7545
    • Αν τα DLCs που δεν θα βγουν για το παιχνίδι είναι απλά μερικά outfit τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα νομίζω.

    • V.for.Veteran
    • Καλησπέρα! Νομίζω ότι αναφέρεται και στο άρθρο ξεκάθαρα πως πρόκειται για θέματα αδειοδότησης και ορισμένων περιορισμών συμβατότητας, όσον αφορά στα θέματα συμβατότητας πιθανόν έχει να κάνει με το εν λόγω format, επομένως μια χαρά βρίσκω την απόδοση, όπως επίσης αναφέρεται ξεκάθαρα στο άρθρο, "η Square Enix επιβεβαίωσε ότι το FF13-2 θα υποστηρίζει 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, καθώς και ΠΡΟΣΑΡΜΌΣΙΜΗ ανάλυση".

      Ευχαριστώ και καλή συνέχεια! :)

    • V.for.Veteran
    • Δεν ξέρω φίλε μου Tanno, και εγώ με επιφύλαξη το αναφέρω αυτό (περί συμβατότητας). Ωστόσο αυτό έλεγε η ανακοίνωση του publisher... :(

*