Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ψηφίστε το game of the year του 2014

Τα Top 10 του Enternity για τα καλύτερα games του 2014 ανά format θα αρχίσουν να δημοσιεύονται στα μέσα του Ιανουαρίου, ωστόσο φέτος αποφασίσαμε να δώσουμε και στα μέλη του site τη δυνατότητα να βγάλουν το δικό τους game of the year. Έτσι, μέσα από το σχετικό topic του forum μπορείτε να καταγράψετε τα τρία καλύτερα games που παίξατε για το 2014, έτσι ώστε να μαζέψουμε τις ψήφους σας μέχρι τις 31/12 και να βγει η λίστα με τα κορυφαία games που έκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά μέσα στη χρονιά που μας αποχαιρετά σιγά-σιγά. Όσοι έχουν ήδη ψηφίσει, μπορούν να κάνουν επεξεργασία (edit) στο σχόλιό τους και να κρατήσουν μόνο 3 από τα games που έχουν καταγράψει.



Μάλιστα, θα δώσουμε άλλο ένα κίνητρο σε όσους ενδιαφέρονται να ψηφίσουν. Συγκεκριμένα, δύο από τα μέλη μας που θα δώσουν την ψήφο τους, θα κερδίσουν από ένα game από τη βιβλιοθήκη του Enternity για το format που επιθυμούν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
15 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*