Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

“Prologue” video για το God Eater Resurrection

Ακόμα δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για την Ευρώπη το God Eater Resurrection και μέχρι να αποκτήσει η Bandai Namco Entertainment φροντίζει να μας δώσει ένα animated trailer με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Πιο συγκεκριμένα το video εστιάζει στο να δώσει τις βάσεις σε όσους δεν έχουν καμία επαφή με τη σειρά, ώστε όταν αποφασίσουν να πιάσουν τίτλος της στα χέρια τους, να μην πηγαίνουν στα τυφλά. Με διάρκεια περίπου 12 λεπτών, αυθεντικό ιαπωνικό dub και υποτιτλισμό σε αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά, γερμανικά και ρωσικά σίγουρα δεν θα μείνετε παραπονεμένοι. Βρείτε το παρακάτω μέχρι η ημερομηνία κυκλοφορίας των God Eater Resurrection και God Eater 2: Rage Burst να γίνει πιο συγκεκριμένη από το “summer 2016”.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*