Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Batman: Arkham Knight Hands-On

*
Η Rocksteady έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Batman fans πετυχαίνοντας μια εξαιρετική απόδοση του διάσημου υπερήρωα στη σειρά Arkham. Το Enternity ήρθε σε επαφή με τον επόμενο τίτλο, ονόματι Batman: Arkham Knight, και μεταφέρει τις πρώτες εντυπώσεις. Οι αριθμοί είναι ενδεικτικοί. Ο χάρτης θα είναι 5 φορές μεγαλύτερος από το Arkham City και 20 φορές μεγαλύτερος από το Arkham Asylum. Η Rocksteady στοχεύει στο ίδιο υψηλότατο επίπεδο λεπτομέρειας και για αυτό επέλεξε να επεκτείνει το χρόνο ανάπτυξης. Το Batmobile αναμένεται να παίξει κύριο ρόλο στην όλη εμπειρία. Είναι ένα επιβλητικό κατασκεύασμα οπλισμένο με δίδυμα κανόνια, θωράκιση και μεγάλες δυνατότητες κίνησης που ο παίκτης καλεί οπουδήποτε και αν βρίσκεται. Υπάρχουν διάφορα modes ανάλογα με το τι θέλει να κάνει ο παίκτης, όπως Pursuit mode ή Battle mode.



Η μετάβαση από πεζή σε κίνηση με όχημα γίνεται χωρίς διακοπή, ενώ αν ο Batman αναπτύξει αρκετά υψηλή ταχύτητα μπορεί να εκτοξευτεί στον αέρα και να αιωρηθεί. Αυτή η αλλαγή ρυθμού, από το έδαφος στον αέρα, από την κίνηση με όχημα στο περπάτημα και από τη μάχη με κανόνια στη μάχη σώμα με σώμα αναμένεται να είναι κομβική στο τελικό προϊόν και από όσα είδαμε το preview είναι ομαλότατη, ταχύτατη και απροβλημάτιστη. Το ίδιο αναμένεται να είναι και η μετακίνηση στο χώρο του Arkham Knight. Η Rocksteady δήλωσε πως δε θα υπάρχει ούτε μία loading screen στο παιχνίδι ενώ και η επικοινωνία με άλλους χαρακτήρες δε θα γίνεται τόσο σε cutscenes όσο μέσω μιας οθόνης συνδεδεμένης με το γάντι του Batman. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στο μοντέλο του Batman, που πλέον μοιάζει κατασκευής Tony Stark: μοιάζει περισσότερο με εξωσκελετό ή πανοπλία τύπου Iron Man παρά με τα κλασσικά κοστούμια που είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν. Παρόλα αυτά βρίθει λεπτομερειών, τόσο στη στολή όσο και στην κάπα. Τμήματα κινούνται ανεξάρτητα, η κάπα αλλάζει σχήμα ανάλογα με το τι κάνει ο παίκτης (πτώση, αιώρηση, περπάτημα, μάχη) και η εντύπωση που αφήνει είναι αρκετά έντονη. Αυτό φαίνεται ιδιαίτερα στις στιγμές που ο Batman σκαρφαλώνει με το grappling hook στα πανύψηλα κτίρια της πόλης, τα οποία παρεμπιπτόντως είναι πάρα πολλά αλλάζοντας σημαντικά το ύφος της πόλης.



Η μάχη αναμένεται να έχει μικρές διαφορές σε σχέση με το παρελθόν, με κυριότερη το fear takedown όπου ο Batman ξαφνιάζει έναν αντίπαλο και να ξεκινήσει μια αλυσίδα takedowns σε όλους τους κοντινούς εχθρούς. Άλλες κινήσεις περιλαμβάνουν χτυπήματα στους εχθρούς όσο είναι κάτω, τη δυνατότητα να τους πετάξει ο παίκτης πάνω σε οθόνες, τοίχους, έπιπλα και ό,τι άλλο υπάρχει γύρω, και τη χρήση τυχαίων όπλων από κάτω. Αναμένονται νέοι εχθροί όπως ο Battle Master, αλλά και θωρακισμένα οχήματα απέναντι στα οποία το Batmobile θα δείχνει τις πλήρεις δυνατότητές του στη μάχη. Τέλος, ο Scarecrow αναμένεται να παίζει κεντρικό ρόλο σαν αντίπαλο δέος του Batman και τη γραφή του έχει αναλάβει ο Geoff Jones των κόμικ Green Lantern, Aquaman και Justice League.



To Arkham Knight δείχνει ένα μεγαλύτερο, καλύτερο και απαιτητικότερο Arkham City. Η Rocksteady έχει παραδώσει τα διαπιστευτήριά της στο παρελθόν, καινοτομώντας και προσφέροντας νέες προσεγγίσεις στο gameplay, και αναμένεται να κάνει το ίδιο εδώ. Η εισαγωγή του Batmobile, τόσο για την επίλυση γρίφων όσο και σε πιο ελεύθερο ρόλο, δένει ομαλότατα με την πιο κλασσική δράση και δε μας άφησε την αίσθηση του gimmick. Το Enternity αναμένει τα καλύτερα.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
20 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Rocksteady

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Warner Bros. Interactive

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Zegetron

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Batman: Arkham Knight
    • 16+ pegi 16+
      • 8.7 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (15)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://www.batmanarkhamknight.com/ FOLLOWERS 29 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 8

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*