Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Just Cause 3 Hands-On

Τα Just Cause και τα Saints Row είναι οι open world σειρές που έβαλαν στο επίκεντρό τους την αγνή παρθένα πλάκα. Τα μεν Saints Row το έκαναν με έναν bigger-than-life υπερβολικό, πολύχρωμο κόσμο κινούμενο ανάμεσα στη μπαλαφάρα και τη σάτιρα. Τα Just Cause απεναντίας πήγαν ένα βήμα πιο πέρα τη φιλοσοφία του GTA: San Andreas, προσφέροντας μια τεράστια παιδική χαρά μαζί με μπόλικη δράση και καλοστημένους μηχανισμούς shooting. Το Just Cause 2 ήταν ένα αχανές, εντελώς ελεύθερο παιχνίδι με φαινομενικά άπειρες δυνατότητες αν και αποδεικνυόταν πως δεν είχε τα πάντα. Το Just Cause 3 φαίνεται να ακολουθεί τον προηγούμενο τίτλο πιστά.



Με το χειριστήριο ανά χείρας πειραματιστήκαμε τόσο ακολουθώντας τις οδηγίες της αποστολής όσο και με ό,τι μας κατέβαινε στο κεφάλι για να δούμε αν γίνεται, αν δουλεύει, αν κάνει μπουμ, αν πετάει, αν έχει κάτι από πίσω και άλλα πολλά. Το ίδιο το παιχνίδι ωθεί σε πειραματισμούς, όντας γεμάτο με τοποθεσίες, οχήματα και εργαλεία που φωνάζουν "χρησιμοποίησέ με" από χιλιόμετρα. Η κίνηση σε στεριά, θάλασσα και αέρα είναι απρόσκοπτη καθώς τα πάντα είναι ανοιχτά και ενιαία από την αρχή. Το grappling hook θα γνωρίσει μεγάλες δόξες καθώς προσδένεται στα πάντα και ο παίκτης μπορεί να έχει πολύ μεγάλο αριθμό από σκοινιά, όπου μπορεί πχ να ενώσει κτίρια με μια αυτοσχέδια γέφυρα (το είδαμε, το κάναμε). Η χρήση του έχει προβληθεί πολύ από την Avalanche και η αλήθεια είναι πως επιτρέπει μεγάλη δημιουργικότητα. Επιπλέον μέσα είναι το αλεξίπτωτο και το ανεμόπτερο, με την εναλλαγή ανάμεσα σε αυτά και σε κάθε είδους όχημα να είναι ταχύτατη.



Όσον αφορά στο περιβάλλον, τα πράγματα που είναι προγραμματισμένα να καταστρέφονται το κάνουν πολύ εντυπωσιακά. Τα πράγματα που δεν είναι, απλά μένουν ατάραχα. Ευτυχώς τα πρώτα είναι πάρα πολλά. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως υπάρχει σενάριο, αλλά πραγματικά περισσότερο μας ενδιέφερε να δούμε τι καταστρέφεται (και πώς) στο περιβάλλον παρά να συγκρατήσουμε το γιατί ο Rico επέστρεψε στη γενέτειρά του και προσπαθεί να ανατρέψει μια χούντα. Τα γραφικά είναι βελτιωμένα γενικά, αλλά όχι κάτι εξωπραγματικό και αποτελούν περισσότερο μια καλογυαλισμένη αναβάθμιση του Just Cause 2.



Πού είναι το πρόβλημα; Παρά τον αναμφισβήτητο fun factor του, το Just Cause 3 δε διαφοροποιείται ιδιαίτερα από το Just Cause 2. Όλα αυτά τα έχουμε ξαναδεί σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό. Είναι ένα κορυφαίο sandbox game, όπου ο παίκτης μπορεί να περάσει πολλές ευχάριστες ώρες κάνοντας ό,τι του περάσει από το μυαλό, αλλά με δεδομένο πως είναι το τρίτο μέρος της σειράς διατηρούμε επιφυλάξεις για το πόσο η γοητεία του θα διαρκέσει. Σε κάθε περίπτωση, το review του Enternity θα καλύψει κάθε νέο και παλιό κόλπο του Rico - μείνετε μαζί μας.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Avalanche Studios

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Square Enix

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Just Cause 3
    • 18+ pegi 18+
      • 7.9 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (7)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://justcause.com/ FOLLOWERS 10 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 7

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*