Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

World of Warships

H Wargaming.net είναι σίγουρα μία από τις εταιρείες που θα χαρακτηρίζαμε «περίπτωση». Λειτουργεί από το 1998 και ξεκίνησε με δειλά βήματα να εμπλέκεται με τίτλους που ανήκουν στην κατηγορία των multiplayer f2p. Στην παρούσα φάση μετράει γραφεία σε αρκετές μεγάλες χώρες όπως η Ρωσία, η Ουκρανία, η Γερμανία, η Γαλλία και η Νότια Κορέα, ενώ τους τελευταίους μήνες κάνει ολοένα και πιο έντονη την παρουσία της και στις μεγάλες εκθέσεις, όπως η Ε3 και η Gamescom.



To World of Warships ξεκίνησε να αναπτύσσεται με την ονομασία World of Battleships και αυτή τη φορά βάζει στο πεδίο της μάχης τα πολεμικά πλοία. Η κυκλοφορία του αναμένεται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2015 για PC και κατά τη διάρκεια της Gamescom είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο τι ετοιμάζεται. Το πρώτο σχόλιο που μπορεί να κάνει κανείς για το νέο τίτλο είναι πως ακολουθεί μια απλουστευμένη λογική με τον παίκτη να κινείται και απλά να πυροβολεί, ελέγχοντας ταυτόχρονα τα πυρά που έρχονται προς το μέρος του. Τα γραφικά εστίαζαν στο μεγάλο κόσμο και δεν είχαν το τεράστιο επίπεδο λεπτομέρειας, ωστόσο και τα σκάφη, αλλά και η θάλασσα έδειχναν αρκετά ρεαλιστικά. Οι εκρήξεις συνοδεύονταν από τα απαραίτητα οπτικά εφέ, ενώ εντύπωση μας έκανε το πώς αποδίδονται οι επαφές τους με το νερό.



Η αποστολή που μας παρουσιάστηκε είχε να κάνει με τη συνοδεία ενός αεροπλανοφόρου και η προστασία του, με τη χρήση ενός ιαπωνικού πολεμικού πλοίου με μικρή ταχύτητα, αλλά πολύ μεγάλη ισχύ στα πολυβόλα. Η αυτόματη αλλαγή ανάμεσα στα πολυβόλα μας γλίτωσε από τον απαραίτητο χρόνο να δούμε ποια είναι έτοιμα για τη μάχη, ενώ όσο πιο κοντά στην καρδιά της (μάχης) βρισκόμασταν, τόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον αποκτούσε. Σαφώς και χρειάζεται να έχετε την προσοχή σας στραμμένη στο πως θα τοποθετήσετε το πλοίο σωστά μέσα στη θάλασσα, αλλά στη δοκιμή που κάναμε, δεν δείξαμε να μας απασχολεί ιδιαίτερα αυτό (οι developers πάντως διαφώνησαν με αυτό).



Κάθε χάρτης έχει συγκεκριμένους στόχους (objectives) και ανάλογα πρέπει να ετοιμάσετε την ομάδα και τη μονάδα σας. Το πλοίο έχει συγκεκριμένη μπάρα ενέργειας που μειώνεται όσο δέχεστε ζημιά, ενώ υπάρχει και μια διαδικασία επισκευής, η οποία ωστόσο δεν μπορεί να σας κάνει να αποφύγετε το μοιραίο, απλά να το καθυστερήσει. Αν έχετε δει ή δοκιμάσει τα World of Tanks και World of Warplanes, το World of Warships θα σας κερδίσει από τα πρώτα λεπτά.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Wargaming.net

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Wargaming.net

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • World of Warships
    • 12+ pegi 12+
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://worldofwarships.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*