Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Paper Mario: The Thousand-Year Door Hands On Preview

*
Η αναμονή για το Paper Mario: The Thousand-Year Door πλησιάζει στο τέλος της. Έρχεται σε μια περίοδο που οι σημαντικές κυκλοφορίες για το Nintendo Switch έχουν μειωθεί αισθητά, με την ιαπωνική εταιρεία να ετοιμάζει το έδαφος για τα αποκαλυπτήρια της επόμενης κονσόλας της. Ως τότε, παιχνίδια όπως αυτό που αποτελεί το αντικείμενο του παρόντος κειμένου είναι οάσεις μέσα στην ξηρασία. Είκοσι χρόνια μετά το λανσάρισμα του original τίτλου για το GameCube, όσοι αποφασίσουν να αποκτήσουν το remake θα εισέλθουν σε έναν κόσμο φανταστικό, αριστοτεχνικά δημιουργημένο, όπου τίποτα δεν είναι τυχαίο.



Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, ξετυλίγοντας το κουβάρι της περιπέτειας από το σενάριο. Οι διαβόητοι X-Nauts βρίσκονται στο κατόπι του θησαυρού που κρύβεται πίσω από τη Thousand-Year Door. Η Princess Peach έχει πέσει στα χέρια τους, όμως τουλάχιστον πρόλαβε να αφήσει έναν χάρτη, όντας βέβαιη ότι ο Mario θα κάνει τα πάντα για να την απελευθερώσει. Έτσι λοιπόν, με τη βοήθεια φίλων, κάποιους από τους οποίους ο Mario θα γνωρίσει για πρώτη φορά, ξεκινάει για ένα ταξίδι σε παραμυθένιους, πολύχρωμους κόσμους, δημιουργημένους από χαρτί.



Η αποστολή του υδραυλικού με τα μπλε και κόκκινα, μόνο εύκολη δεν είναι. Καταρχάς θα ξεκινήσουμε λέγοντας ότι, αν και ακόμα δεν έχουμε- πραγματικά- προλάβει να ολοκληρώσουμε το παιχνίδι, σας περιμένουν δεκάδες ώρες διασκέδασης. Γεμάτες ιστορία, ενδιαφέροντες χαρακτήρες, πολλούς γρίφους, αλλά και μυστικά, η ανακάλυψη των οποίων δεν αποκλείεται να αποτελέσει το πολυπόθητο κλειδί για τη συνέχεια. Από την πρώτη κιόλας στιγμή θα καταλάβετε πως πρέπει να δίνετε προσοχή σε όλα όσα σας λένε, αν θέλετε να διευκολύνετε τη ζωή σας. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος να πέσετε σε χαοτικές καταστάσεις, από τις οποίες δεν θα μπορέσετε να ξεμπλέξετε εύκολα.



Η εξερεύνηση έχει πρωτεύοντα ρόλο στο Paper Mario: The Thousand-Year Door και είναι έτσι δομημένος ο κόσμος του που προκαλεί τον παίκτη να μην αφήσει γωνιά από την οποία δεν θα περάσει. Προφανώς, δεν λείπουν οι πολλοί και διαφορετικοί εχθροί, τους οποίους ο Mario και η παρέα του θα κληθούν να αντιμετωπίσουν σε μάχες τύπου turn - based. Με το "δικαίωμα" ας μας επιτραπεί η λέξη να αποκτήσουν πλεονέκτημα. Το πως θα το βρείτε οι ίδιοι. Συν εργαλεία και ικανότητες για να προσαρμόσετε το gameplay στις δικές σας προτιμήσεις. Με όπλα και "φυσικές" επιθέσεις, με αντικείμενα, με badges. Όσο πιο άδειο και απλοϊκό μπορεί να μοιάζει αρχικά, άλλο τόσο πλούσιο είναι το σύστημα μάχης. Ασφαλώς, όλα έχουν ένα κόστος και η καλή δουλειά, που σημαίνει χρήση της σωστής στρατηγικής για την κατατρόπωση των αντιπάλων, αμείβεται καταλλήλως. Με περισσότερους από έναν τρόπους. Είτε είναι χρήματα, είτε πόντοι εμπειρίας για την αναβάθμιση του επιπέδου του Mario. Σε όποια κατηγορία επιλέξετε.



Η επαφή με τα αρχικά κεφάλαια μας έχει ήδη πείσει ότι πρέπει να φτάσουμε ως το τέλος, οφείλουμε να κάνουμε ως δώρο στο εαυτό μας όλα όσα έχει να προσφέρει από άποψη διασκέδασης το Paper Mario: The Thousand-Year Door. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το πλήρες review, όπου θα καταθέσουμε την ολοκληρωμένη άποψή μας για το παιχνίδι. Ως τότε, σας ευχόμαστε καλά να περνάτε και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*