Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Adventure Time: Hey Ice King! WYSOG

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    WayForward

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    D3Publisher

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Nortec Multimedia

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
*
Η WayForward Technologies βούτηξε στα νερά του Pendleton Ward και μετέφερε την τηλεοπτική σειρά του τελευταίου για το Cartoon Network στο Nintendo 3DS. Το Adventure Time: Hey Ice King! Why’d You Steal Our Garbage?!! είναι η πρώτη εμφάνιση του επιτυχημένου διδύμου Finn the human και Jake the dog στον κόσμο των video games, φέρνοντας την φανταχτερή Land of Ooo σε τρεις διαστάσεις.

Adventure Time: Hey Ice King! Why’d You Steal Our Garbage?!! Image 01

Μιλάμε φυσικά για ένα platform παιχνίδι και δη σύντομο, το οποίο περιέχει πολύχρωμους μικρόκοσμους εντός της Land of Ooo, στους οποίους ο Finn και ο Jake μεταφέρονται χάρη στην 3D περιήγηση τους στον χάρτη του παιχνιδιού. Οι ίδιοι οι μικρόκοσμοι-πίστες μετατρέπουν το gameplay σε side-scrolling, κάτι που ταιριάζει απόλυτα με το ύφος του τίτλου και κάνει την ενασχόληση μαζί του περισσότερο διασκεδαστική.
Το παιχνίδι της WayForward Technologies περνάει αμυδρά στοιχεία RPG στην εξέλιξη του, με τρόπο μάλιστα που θυμίζει πάρα πολύ τους πρώτους Zelda τίτλους.
Οι πίστες τοποθετούν διάφορους εχθρούς σαν εμπόδια στους Finn και Jake στην προσπάθεια τους να ανακτήσουν τον κάδο με τα σκουπίδια που έκλεψε από το σπίτι τους ο Ice King, απλά για να αποδείξουν ότι μπορούν. Οι εν λόγω αντίπαλοι είναι πάντα διαχειρίσιμοι -υπάρχει ένα απλοϊκό, αλλά άσχημα περιορισμένο set επιθέσεων από το δίδυμο- ακόμα και αν πρόκειται για τους τεράστιους σε μέγεθος που απαιτούν περισσότερα χτυπήματα, την στιγμή που οι μικρότεροι κάνουν την ζημιά.

Adventure Time: Hey Ice King! Why’d You Steal Our Garbage?!! Image 01

Το παιχνίδι της WayForward Technologies περνάει αμυδρά στοιχεία RPG στην εξέλιξη του, με τρόπο μάλιστα που θυμίζει πάρα πολύ τους πρώτους Zelda τίτλους. Στον χάρτη του, όπου ο Finn και ο Jake ψάχνουν τον επόμενο βάλτο ή την επόμενη σπηλιά που θα τους προσφέρει μια ακόμα mini περιπέτεια, περιφέρονται επιπλέον εχθροί που λειτουργούν κυρίως σαν παράσιτα -δραματικά εύκολοι τις περισσότερες φορές, αλλά κλέβουν χρόνο- οι οποίοι ωφελούν τον παίκτη μόνο κατά την ολοκλήρωση της μάχης, όταν δηλαδή γίνει η συλλογή ενός ακόμα αντικειμένου. Τα αντικείμενα καταλήγουν στο σακίδιο του Finn και εκεί ο παίκτης μπορεί να τα ανακατέψει για την παραγωγή νέων, όμως στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι σχεδόν ίδιο σε όλες τις περιπτώσεις: η χρήση τους αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο σε powering up.



Αισθητικά, το Adventure Time video game δείχνει όμορφο, καλύτερο σε 3D, ακούγεται παιχνιδιάρικό και παίζεται με ευκολία. Ο κόσμος του ποικίλει, αλλά μόνο στα περιθώρια ενός μικρού platform τίτλου. Από την μια καταφέρνει και αποφεύγει το να γίνει βαρετό έστω και στο ελάχιστο, όμως δεν δίνει την γεύση ενός standalone ολοκληρωμένου τίτλου. Το όλο feeling που αποτυπώνει το animation του είναι θαυμάσιο και σίγουρα θα το λατρέψουν οι οπαδοί των τηλεοπτικών περιπετειών των Finn και Jake, αλλά και οι fans των αντίστοιχων παιχνιδιών σε φορητά συστήματα της Nintendo, τα οποία είναι πολλά.


 

7

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ opencritic.com
ΘΕΤΙΚΑ
  • Πανέμορφη περιπέτεια με γνωστούς χαρακτήρες
  • Απλό gameplay
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
  • Μικρή διάρκεια
  • Χαμηλό επίπεδο δυσκολίας
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Scott_Pilgrim
    • Mία διόρθωση Πάνο.Εδώ και κανά μισό χρόνο, έχει βγει το Adventure Time:Explore the dungeon because I don't know. Όμορφο φαίνεται όπως και το πρώτο αλλά η διάρκεια τους με αποθεί+ότι δεν είμαι φαν της σειράς. Προς το παρόν θα μείνω στο card wars στο android.

    • geodelik
    • Δεν το γνωριζω το παιχνιδι, αλλα οταν ειδα την πρωτη φωτογραφια μου ηρθε στο μυαλο το Zelda. Μετα διαβασα το αρθρο και ειδα οτι επεσα μεσα!

*