Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sunset Overdrive

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Insomniac Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Xbox Game Studios

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
*
Δεν έχει καταλαγιάσει ακόμα η μόδα των post-apocalyptic παιχνιδιών από ό,τι φαίνεται και το Sunset Overdrive δεν έχει αντίθετη άποψη. Ή μήπως όχι; Το παιχνίδι της Insomniac Games βαδίζει στα γνωστά χνάρια του studio, προσφέροντας αστείους διαλόγους, χρωματιστό περιβάλλον, γελοία όπλα και αρκετή ήπια καφρίλα. Ο συνδυασμός αυτός, μαζί με κάποιους μηχανισμούς στο gameplay οι οποίοι δίνουν απρόσμενο βάθος για παιχνίδι τέτοιου στυλ, είναι στοιχεία αρκετά για να κάνουν το Sunset Overdrive ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της χρονιάς.

Sunset Overdrive Image 01

Ξεκινώντας με τα της ιστορίας, ο παίκτης χειρίζεται τον… Player, καθώς ο χαρακτήρας σας δεν έχει προκαθορισμένο όνομα, ούτε φύλλο. Ούτε δικές του ενδυματολογικές προτιμήσεις για να είμαστε ακριβείς. Έτσι μπορείτε να καθορίσετε το φύλλο του, την σωματική του διάπλαση, τα ρούχα του, τα μαλλιά του, το χρώμα των ματιών του και άλλα πολλά, μέσα από ένα εκτενές σύστημα customization που θυμίζει παιχνίδι της σειράς Tony Hawk. Οι δυνατότητες είναι πολλές και τα διάφορα μέρη ρουχισμού που φανερώνονται στην πορεία, θα σας δώσουν την δυνατότητα να κάνετε ακόμα και τον Φλωρινιώτη να ζηλέψει την ενδυμασία σας. Tα πάντα στην ζωή σας ήταν βαρετά δουλεύοντας ως καθαριστής για την πολυεθνική Fizzco, μέχρι που το τελευταίο ενεργειακό ποτό της εταιρείας, το Overcharge Delerium XT, άρχισε να μετατρέπει όσους το έχουν πιει σε πορτοκαλί δύσμορφα τέρατα, τα λεγόμενα OD (=Overcharge Drinkers), ενισχύοντας έτσι το στερεότυπο που ασπάζονται πολλές μαμάδες ανα τον κόσμο σχετικά με τα διάφορα ενεργειακά ποτά.
Το Sunset Overdrive βαδίζει στα γνωστά χνάρια του studio, προσφέροντας αστείους διαλόγους, χρωματιστό περιβάλλον, γελοία όπλα και αρκετή ήπια καφρίλα.
Έτσι ολόκληρη η Sunset City μετατρέπεται σε μια χαώδη έκταση γεμάτη με αυτά τα πορτοκαλί τέρατα, αλλά και διάφορες ομάδες αστικών ανταρτών, τους Scabs. Το τρίπτυχο των αντίπαλων παρατάξεων συμπληρώνουν τα ρομπότ της Fizzco, τα οποία χρησιμοποιεί η εταιρία ώστε να καταστρέψει κάθε απόδειξη για την καταστροφή που η ίδια δημιούργησε. Πέρα από τις εχθρικές παρατάξεις, υπάρχουν χαρακτήρες οι οποίοι θα βοηθήσουν τον παίκτη στην προσπάθειά του να ξεφύγει από την Sunset City και να ξεσκεπάσει την Fizzco. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό δέσιμο με αυτούς, καθώς όλο το παιχνίδι βασίζεται σε γελοιοποιήσεις διαφόρων στερεοτύπων της σύγχρονης παγκόσμιας κοινωνίας, αστείων σχετικά με μόδες του Internet και tributes σε άλλα παιχνίδια όπως το Bomberman ή ακόμα και τηλεοπτικές σειρές όπως το Game of Thrones και το Breaking Bad. Έτσι ο παίκτης δεν μπορεί να δώσει την απαιτούμενη βαρύτητα στην διαπροσωπική επαφή του με τους υπόλοιπους φίλιους χαρακτήρες, καθώς το χιούμορ είναι το σημείο εστίασης όλης της παρουσίασης του παιχνιδιού και στις μια ή δυο περιπτώσεις που θα το κάνει, η αίσθηση δεν θα κρατήσει για πολύ.

Sunset Overdrive Image 02

Στα του gameplay, ο τίτλος θυμίζει και πάλι Tony Hawk(!) μέσα από το σύστημα locomotion του, το λεγόμενο Traversal. Ο παίκτης μπορεί αβίαστα να κάνει grind πάνω σε οποιαδήποτε άκρη μπορεί να βρει στον κόσμο της Sunset City, συμπεριλαμβάνοντας μπάρες στις άκρες των πεζοδρομίων, καλώδια ηλεκτροδότησης, μπαλκόνια, οροφές κτηρίων, άλλα κάγκελα κτλ. Στα καλώδια ηλεκτροδότησης μπορεί επίσης να τσουλήσει ενώ κρέμεται από αυτά χρησιμοποιώντας έναν λοστό σε στυλ Indiana Jones, κίνηση απαραίτητη όταν τα καλώδια περνάνε κάτω από κάποια γέφυρα και ο παίκτης δεν χωράει να κάνει grind στην επάνω μεριά των καλωδίων. Προσθέτοντας την δυνατότητα wall-running, αναπηδήσεων πάνω σε αυτοκίνητα, ομπρέλες και τέντες, καθώς και σκαρφαλώματος κάθε επιφάνειας, παρατηρείται εύκολα ότι όλος ο χάρτης είναι σωστά δομημένος ώστε να αποτελεί ένα αρκετά μεγάλο playground ελεύθερης περιήγησης, όπου ο παίκτης μπορεί να κάνει traversal από την μια άκρη του έως την άλλη, χωρίς να αγγίξει το έδαφος ούτε μια φορά. Αυτό δεν σημαίνει ότι το όλο σύστημα του Traversal είναι αρκετά εύκολο για να εξοικειωθεί ο καθένας από τα πρώτα λεπτά. Χρειάζεται λίγος χρόνος ώστε να γίνει κατανοητό ποιες κινήσεις είναι δυνατές από τον παίκτη, ποιες επιφάνειες επιτρέπουν ποιες κινήσεις και γενικά υπάρχει μια κάποια καμπύλη εκμάθησης του όλου συστήματος. Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο κατά την διάρκεια των μαχών. Το ΑΙ των διαφόρων αντιπάλων είναι αρκετά ανεπτυγμένο, ακόμα και με την παρουσία του Traversal. Πιο συγκεκριμένα, ακόμα και αν έχετε αναπτύξει τις traversal ικανότητές σας, τα OD δεν θα κάτσουν από κάτω να σας κοιτάνε καθώς τσουλάτε από εδώ και από κει σκοτώνοντάς τα με άνεση, καθώς τα πιο μεγάλα και δυνατά OD θα αρχίσουν να σας πετάνε πέτρες ή να προσπαθούνε να σκαρφαλώσουν στα καλώδια πάνω στα οποία κινείστε.

Sunset Overdrive Image 03
O χάρτης είναι σωστά δομημένος ώστε να αποτελεί ένα αρκετά μεγάλο playground ελεύθερης περιήγησης
O χάρτης είναι σωστά δομημένος ώστε να αποτελεί ένα αρκετά μεγάλο playground ελεύθερης περιήγησης

Το επιτυχές συνεχόμενο Traversal καθώς και όσα kills σημειώνετε παράλληλα, γεμίζουν τον Style Meter σας, ο οποίος σταδιακά ενεργοποιεί τα Amp σας (amplifiers). Συνδυάζοντας πολλές κινήσεις Traversal σε ένα συνεχές combo, καθώς και τα πολλαπλά απανωτά kills, γεμίζετε την μπάρα του εν λόγω μετρητή, ο οποίος αν γεμίσει μέχρι συγκεκριμένα επίπεδα, ενεργοποιεί κάποια από τα Amps που έχετε επιλέξει να «φοράει» ο παίκτης σας. Τα Amps είναι ειδικές ικανότητες οι οποίες επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τους απανταχού εχθρούς. Υπάρχουν 6 διαφορετικά slots και 3 διαφορετικά επίπεδα, με το καθένα από αυτά να ενεργοποιείται στο αντίστοιχο επίπεδο του Style Meter. Γενικότερα τα Amps αυτά προσφέρουν όχι μόνο θέαμα, αλλά και ένα στοιχείο RPG, καθώς κάποια από αυτά ταιριάζουν καλύτερα σε συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού ή συγκεκριμένα όπλα. Για παράδειγμα ένα Amp το οποίο μπορεί να προκαλέσει τους εχθρούς να αρχίσουν να πολεμούν στο πλευρό σας, είναι μάλλον καλύτερο να χρησιμοποιηθεί σε κάποιο area-of-effect όπλο, παρά σε κάποιο το οποίο προκαλεί άμεση ζημιά. Το ίδιο ισχύει και με ένα Amp το οποίο ενισχύει τις επιθέσεις τύπου dive-bomb, καθώς αν ο παίκτης δεν χρησιμοποιεί συχνά την εν λόγω επίθεση, θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο Amp.
Μιλώντας για όπλα, το ταλέντο της Insomniac Games επιστρέφει για άλλη μια φορά προσφέροντας ιδιαίτερα και πρωτότυπα όπλα όπως έναν εκτοξευτήρα μπαλών bowling, ένα αυτόματο όπλο όπου τον ρόλο των σφαιρών παίζουν δίσκοι βινυλίου και άλλα πολλά παραδείγματα. Τα όπλα μπορούν να γίνουν level-up μέσα από την χρήση τους, με την αναβάθμιση σε ανώτερο επίπεδο να ισοδυναμεί με ανώτερες ή επιπλέον δυνάμεις, σε ένα σύστημα το οποίο γενικότερα θυμίζει πάρα πολύ Ratchet & Clank. Το ενδιαφέρον στοιχείο με όλα τα όπλα είναι ότι το καθένα έχει διαφορετικά αποτελέσματα εναντίον διαφορετικών εχθρών. Για παράδειγμα το Dirty Harry (περίστροφο) είναι πολύ αποτελεσματικό εναντίων των ανθρώπινων Scabs, ενώ το High Fidelity (ο εκτοξευτήρας δίσκων βινυλίου που λέγαμε) είναι πολύ αδύναμο εναντίων των ίδιων εχθρών. Έτσι ο παίκτης καλείται όχι μόνο να αλλάζει όπλα καθώς έρχεται αντιμέτωπος με διαφορετικούς εχθρούς και καταστάσεις, αλλά και να διατηρεί μια ποικιλία εντός του Weapons Wheel, το οποίο έχει περιορισμένες θέσεις και πρέπει να καλύπτει κάθε περίσταση, αφού πέρα από τα τρία factions, υπάρχουν και διαφορετικοί εχθροί στο εσωτερικό του καθενός.

Sunset Overdrive Image 04

Πέρα από το free-roam και τις αποστολές, ο παίκτης θα αντιμετωπίσει τους OD και κατά την διάρκεια των λεγόμενων Night Defenses, αποστολές τύπου tower defense, όπου καλείται να υπερασπιστεί την βάση του κατά την διάρκεια δημιουργίας νέων Amps, μέσω ενός συστήματος το οποίο χρησιμοποιεί Overcharge, που αναπόφευκτα προσελκύει τα OD. Η βασική διαφορά με όλες τις υπόλοιπες story missions είναι ότι ο παίκτης πρέπει να προστατέψει τις βάνες της βάσης του μέχρι να τελειώσει ο χρόνος. Στη διάθεσή του έχει και μια επιλογή από παγίδες, σχεδιασμένες με την ίδια γελοία λογική με τα όπλα, με το αποτέλεσμα να είναι χαοτικό, γεμάτο δράση και απόλαυση καθώς ο παίκτης τρέχει από βάνα σε βάνα ξεκληρίζοντας OD από εδώ και από εκεί. Το υποφαινόμενο RPG στοιχείο του Sunset Overdrive ενισχύουν και τα Overdrives, passive ικανότητες οι οποίες μπορούν να αλλάξουν το damage που κάνει ο παίκτης στους OD, στους Scabs ή στα Fizzbots για παράδειγμα ή να αυξήσουν το ρυθμό γεμίσματος του Style Meter με την χρήση αυτόματων όπλων.
Από πλευράς γραφικών το Sunset Overdrive δεν προσφέρει κάτι εντυπωσιακό, καθώς τα πάντα στον κόσμο του είναι κυρίως σχεδιασμένα με μια cartoony άποψη.
Αρχικά, το όλο σύστημα δεν φαίνεται να έχει αρκετό νόημα, αλλά μετά το ξεκλείδωμα πολλών εξ αυτών και μετά από ανάλυση της επίδρασης του καθενός, υπάρχει ουσιαστική ανάγκη για επιλογή μεταξύ όλων αυτών των δυνατοτήτων, ειδικά στο online multiplayer, το Chaos Squad, το οποίο επιτρέπει σε εσάς και μέχρι άλλους 7 φίλους σας να παίξετε μαζί στον ίδιο χάρτη. Κάθε φορά γίνεται ψηφοφορία για το ποια αποστολή θα παιχτεί. Όταν τελειώνετε την αποστολή, η ομάδα θα έχει την ευκαιρία είτε να αυξήσει το Chaos στην πόλη, κάνοντας το τελικό επίπεδο (το οποίο είναι τύπου Night Defense) πιο δύσκολο και με μεγαλύτερα βραβεία, είτε να δεχθεί ένα boost σαν ομάδα και να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, σιγουρεύοντας περισσότερο την τελική επικράτηση, αλλά μειώνοντας τα rewards, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται credits, μέρη ρουχισμού και Overcharge, με το progression να μοιράζεται μεταξύ single player και Chaos Squad.

Sunset Overdrive Image 05
Στο online multiplayer Chaos Squad mode, μπορείτε να παίξετε μέχρι και με άλλους 7 φίλους σας στον ίδιο χάρτη
Στο online multiplayer Chaos Squad mode, μπορείτε να παίξετε μέχρι και με άλλους 7 φίλους σας στον ίδιο χάρτη

Πέρα από τα story missions και τα Chaos Squads, υπάρχουν ακόμη Quests και Challenges, αποστολές άσχετες με το story, οι οποίες έχουν διάφορα κέρδη αν τις ολοκληρώσετε με επιτυχία και οι οποίες προσδίδουν αρκετή ποικιλία στο Sunset Overdrive. Όλα τα παραπάνω δένουν αρμονικά με την όλη αντιμετώπιση του παιχνιδιού προς τον ίδιο του τον εαυτό, με τους διαλόγους να περιλαμβάνουν κριτική για τα assets του παιχνιδιού, τα respawn animations, τον τρόπο που εξελίσσεται η πλοκή κτλ., δημιουργώντας ένα πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα, το οποίο ανά περιόδους προκαλεί αρκετό γέλιο επίσης. Από πλευράς γραφικών το Sunset Overdrive δεν προσφέρει κάτι εντυπωσιακό, καθώς τα πάντα στον κόσμο του είναι κυρίως σχεδιασμένα με μια cartoony άποψη, επομένως η όποια γραφική σαφήνεια ή ο πιθανός φωτορεαλισμός πετιέται από το παράθυρο. Το draw distance είναι μεγάλο, δεν υπάρχουν αισθητά pop-ups και το frame-rate παραμένει αρκετά σταθερό στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο. Στα ίδια ικανοποιητικά πλαίσια κινείται και ο ήχος, όπου το voice-over παρουσιάζεται πολύ ζωντανά και φυσικά και η punk/punk-rock μουσική υπόκρουση ντύνει πολύ ταιριαστά κάθε στιγμή του παιχνιδιού. Ενδιαφέρουσα μικρή πινελιά είναι η δυναμική φύση του soundtrack, καθώς όσο περισσότερη δράση «βλέπει» ο παίκτης, τόσο περισσότερο έντονη είναι η μουσική που παίζει από πίσω.



Συγκεντρωτικά, το Sunset Overdrive αποτελεί την γνωστή συνταγή της Insomniac Games, παρέα με στοιχεία RPG, συγχρονισμένου multiplayer και… περισσότερων βωμολοχιών. Η πολύχρωμη Sunset City είναι το ιδανικό μέρος για το post-apocalyptic σκηνικό που βάζει εσάς και τα επικά traversal skills σας στο επίκεντρο, σε ένα παιχνίδι το οποίο προκαλεί το γέλιο όχι μόνο μέσα από τους διαλόγους (ο γράφων ακόμα γελάει με το χαριτωμένο τεράστιο μπαλόνι-μασκότ της εταιρείας, το οποίο στα ξαφνικά πετάει ένα “Get ready to die a**hole!”), τα εξωπραγματικά όπλα και τους ιδιαίτερους εχθρούς, αλλά από την παρουσίαση και τον αυτοσαρκασμό του γενικότερα. Σε μια περίοδο όπου άλλα παιχνίδια με post-apocalyptic σκηνικό χαρακτηρίζονται από μουντάδα, σοβαρότητα και ψυχοπλάκωμα, το Sunset Overdrive αποτελεί μια Sun…shine ανάμεσα στους σκοτεινούς κόσμους των υπολοίπων προσπαθειών.


 
EDITOR’S CHOICE

9

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ opencritic.com
ΘΕΤΙΚΑ
  • Αστεία όπλα
  • Διάλογοι με χιούμορ
  • Εθιστικό gameplay
  • "Ελαφρά" στοιχεία RPG
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
  • "Ρηχοί χαρακτήρες"
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
26 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • diver_gr
    • Ωραίο review φίλε , για ψιλοχαβαλέ καλό φαίνεται αλλά βγαίνει σε περίοδο με πολλά ΑΑΑ games , Far Cry , Assasins , Halo Collection , Dragon Age , GTA V κλπ δύσκολα τα πράγματα για το παιχνίδι της Insomnia όσο καλό και να είναι .

      Μακάρι να πουλήσει γιατί δείχνη να έχει καλά στοιχεία και το team έκανε αξιόλογη δουλειά .

    • AnimaPura
    • @diver_gr
      Αυτό ακριβώς σκέφτομαι και εγώ, έχω μιλήσει και με αρκετούς φίλους και μου λένε ότι θα το πάρουν όταν πέσει η τιμή, κυρίως λόγω MCC και Horizon 2.

    • nkav64
    • Ένα ακόμα must buy παιχνίδι από την Insomniac Games. Άμα έχεις τις ικανότητες τα καταφέρνεις παντού.

    • diver_gr
    • Δυστυχώς (μακάρι να κάνω λάθος ) φοβάμαι πως θα δούμε τη περίπτωση που όλοι μας ζητάμε κάτι διαφορετικό ,κράζουμε τις ετήσιες κυκλοφορίες αλλά στο τέλος όλοι μας θα αγοράσουμε κλασικά ξανά τις ετήσιες κυκλοφορίες και νέοι τίτλοι που προσφέρουν κάτι διαφορετικό θα πουλήσουν από λίγο εώς καθόλου .

    • AnimaPura
    • Μπα, ο τίτλος θα πουλήσει, το θέμα είναι τα... έσοδα, αφού αν όλοι αργήσουν να το τσιμπήσουν, θα το κάνουν με μειωμένη τιμή.

    • Viper71
    • Eνω περιμενα -από τα διαφορα videos που εβλεπα κατά καιρους- να είναι κατι καλο τελικα κατεληξα ότι μου θυμιζει περισσοτερο κατι σαν από μιξη infamous με JET SET RADIO παρα κατι καινουριο, επισης περιμενα ότι τα γραφικα θα ειχαν κατι το "καινουριο" λογω του ΟΝΕ αλλα παλι κατι δεν....από εμενα ένα 7.

    • DevilSpawn
    • Θα συμφωνήσω με τον diver. Far Cry ξαναζεσταμένο φαγητό, Αssassins όταν βγει goty γιατί θα μας πεθάνουν στα dlc, GTA V το λιώσαμε πέρσι τέτοια εποχή, Halo μόνο για το mutli άντε και το campaign 2 και του 3 για φοιτητικές αναμνήσεις. Το μόνο που αξίζει είναι το Dragon Age για να χτυπήσει στα ίσα στο Sunset σε επίπεδο εντυπωσιασμού. Οπότε αν δεν πουλήσει τα δέοντα θα φύγει για PC μεριά και αυτό.

      Όσο για το review πολύ καλό και αναλυτικό αν και για να είμαι ειλικρινής το παιχνίδι το περίμενα στο 7, που δεν είναι κακός βαθμός, αλλά αφού βγήκε τόσο καλό θα τιμηθεί και λόγο του παρελθόντος της Insomniac. Αν εξαιρέσουμε τα άθλια Resistance 1, 2 και το μέτριο, αλλά ευχάριστα παιχτηκά Fuse όλα τα υπόλοιπα είναι άξια λόγου και χρημάτων.

    • AnimaPura
    • Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό. Από ό,τι είχα δει από βίντεο το περίμενα και εγώ κάπου στο 7-8, να έχει τον ρόλο του filler όπως το Ryse πχ. Αλλά με εξέπληξε θετικά και το ίδιο υποθέτω έκανε και με άλλα δημοσιογραφικά outlets του κόσμου κρίνοντας από τις βαθμολογίες του.

    • paparazzi1984
    • [+]
    • Kimi Raikkonen
    • Πολλά μπραβίσιμο στον Παναγιώτη μας για το αναλυτικότατο review του. Insomniac Games για μια ακόμη φορά με τον δικό της τόνο, δική της πινελιά, πόσο μάλλον εγγύηση για αρκετούς από εμάς. Κατά την άποψη μου, λίγο να πέσει η τιμή του παραπάνω, θα πουλήσει αρκετά ειδικά στην περίοδο των γιορτών ;)

    • Ben Masters
    • Δεν είναι το παιχνίδι που θα πουλήσει πολύ στην αρχή αλλά θα πουλάει για πολύ καιρό . Οι χρήστες του One κάποια στιγμή θα το τσιμπήσουν , έτσι για αλλαγή .
      Αργά και σταθερά , λίγο λίγο θα πετύχει το στόχο του. Καλό είναι για μια κονσόλα να έχει διαφορετικούς τίτλους , έστω κι αν δεν κάνουν το μπαμ από την αρχή - το κέρδος θα φανεί σε βάθος χρόνου .
      Αν είχα One το είχα πάρει με την μια , μου αρέσουν τα παιχνίδια της Insomniac .

    • Dural
    • Κι εγώ προβλέπω να πουλάει πολύ λιγότερα απ' όσα θα έπρεπε, γιατί η μάζα τον gamers είναι "κολλημένοι" στα ίδια και τα ίδια. Δεν λέω ότι δεν θα ναι παιχνιδάρες τα halo collection, gta v, assassins, αλλα λιγο πολύ τα ξέρουμε σαν games. Κανονικά, θα έπρεπε να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για ένα "άγνωστο", φρέσκο έστω και χαβαλετζίδικο concept με ΑΑΑ παραγωγή. Το "όταν πέσει η τιμή" θα έπρεπε να ισχύει για τα γνωστά blockbusters και όχι για τις νέες προσπάθειες.

    • Harkyn
    • Δεν περίμενα να βγει τόσο καλο αλλά από το review σιγουρα θα αγοραστεί!Αργότερα όμως γιατί βγαινουν σε λίγο Gta v, Dragon Age, Unity και δεν ξέρουμε τι να παρουμε και τι οχι!
      Reviewραρος για ακόμα μια φορά Πανο! ;)

    • kokouman
    • Ειναι φανερο οτι μιλαμε για παιχνιδαρα. Δεν βλεπω συχνα τετοια games για αυτο και θα το λαβω σοβαρα υποψην οταν ερθει η στιγμη να αποφασισω αναμεσα σε One/PS4. Συγχαρητηρια για το review.

    • Geovra
    • Well done "Green Ντακος" για το review. Ειναι πραγματικα ενα παιχνιδι που θα ηθελα να ειναι Multiplatform.Απλη χαλαρη "ανουσια διασκεδαση"...τι αλλο θες? Mustbuy για τους κατοχους One μαζι με το ...πως το ειπαμε...driveclub...οχι...α το Forza ..ναι :)

    • PORTAL
    • Μονο σε μενα μοιαζει ανεμπνευστο και κακη αμερικανια αυτο το παιχνιδι;. Δε θελω να ειμαι αρνητικος, αλλα οντας οπαδος παιχνιδιων τυπου Portal και Sherlock Holmes αυτοι οι τιτλοι μου φαινονται σχεδον ηλιθιοι, η εστω για αρκετα μικρες ηλικιες.

    • AnimaPura
    • Καταλαβαίνω τι εννοείς. Δεν νομίζω ότι γίνεται να συγκρίνει κανείς το Portal με το Sunset Overdrive ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι, του ίδιου είδους με το SO ή όχι. Το Portal είναι πιο ιντελέξουαλ, πολλά επίπεδα πιο πάνω όσο αφορά το πόσο πρέπει ο παίκτης να σκεφτεί. Στην τελική όμως είναι διαφορετικά παιχνίδια για διαφορετικό κοινό, γι' αυτό σου φαίνει (δικαιολογημένα) ανέπνευστο και κακή αμερικανιά. Αν μιλούσαμε για ένα παιχνίδι το οποίο ήταν σχετικό με το Portal, τότε θα είχε νόημα πιστεύω η σύγκριση μεταξύ τους.

    • Tim of Heavens
    • Ε καλά το Sunset Overdrive δεν το παίζεις για να ανεβάσεις το πνευματικό σου επίπεδο. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να προσφέρει αγνή διασκέδαση. Αποτελεί ιδανική πρόταση για πολλούς εργαζόμενους gamers που έχουν λίγο ελεύθερο χρόνο και θέλουν να χαλαρώσουν λίγο στην κονσόλα τους. Είναι διασκεδαστικό και συνάμα αρκετά challenging για όποιον θέλει να πετύχει υψηλά σκορ. Μου αρέσει που ο τίτλος δεν παίρνει σοβαρά τον εαυτό του και μας θυμίζει ότι ο βασικός πυρήνας ενός ποιοτικού game είναι το gameplay.

      Πέρα από αυτό και άσχετο με το παρό θέμα, θα ήθελα περισσότερα adventurόγριφα games στις κονσόλες. Μόνο τα Sherlock Holmes κάνουν συχνή την παρουσία τους στις κονσόλες. Το τελευταίο retail κλασσικό adventure που θυμάμαι είναι το Gray Matter. Τόσο λίγο ενδιαφέρον δείχνουν οι console gamers;

    • Georgebor
    • Δεν το περιμενα το 9αρι να πω την αληθεια βασικα εντύπωση μου προκαλεί..θυμιζει λιγο ενα κακο infamous τιποτα ιδιαιτερο περα τον χαβαλε. ισως στο multiplayer να αξιζει.

    • mousou12
    • πολυ καλος τιτλος και μπραβο στον παναγιωτη για το review...
      φοβαμαι μην χαθει και αυτο μεσα στο κυμα που θα γινει τον νοεμβριο απο τις μεγαλες κυκλοφοριες και πιο σημαντικες
      ισως προς τα χριστουγεννα να ασχοληθει κοσμος μαζι του που οπως λενε τα παιδια θα εχει πεσει και η τιμη και μπορει να υπαρχουν και προσφορες

*