Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ε3 2014 Microsoft Press Conference

Η παρουσίαση της Microsoft για την φετινή E3 αναμενόταν με ιδιαίτερη ανυπομονησία από την βιομηχανία. Το Xbox One δεν τα έχει πάει άσχημα στις πωλήσεις, αλλά είναι σταθερά δεύτερο πίσω από το PlayStation 4, οι multiplatform κυκλοφορίες είναι καλύτερες στο σύστημα της Sony και γενικά η Microsoft το τελευταίο διάστημα απλώς προσπαθούσε να διορθώσει τις λάθος κινήσεις που είχε ανακοινώσει πέρυσι. Έχοντας λοιπόν ήδη ανακοινώσει την αφαίρεση του Kinect και την πτώση της τιμής του συστήματος στα 400 ευρώ, έμενε ένα πράγμα για την αμερικανική εταιρεία: να δείξει ότι όντως πλέον είναι αφοσιωμένη στα games και μόνο στα games. Έτσι και έγινε.



Όπως αναμενόταν, ο Phil Spencer ήταν αυτός που ξεκίνησε την παρουσίαση, τονίζοντας αυτό που ήθελαν να ακούσουν όλοι οι gamers: ότι η παρουσίαση θα περιλαμβάνει μόνο παιχνίδια. Για του λόγου το αληθές, η μετάβαση στο πρώτο trailer ήταν άμεση: επρόκειτο για το Call of Duty: Advanced Warfare, το πρώτο επεισόδιο της σειράς από την Sledgehammer. Κρίνοντας από αυτά που είδαμε, ο τεχνικός τομέας δείχνει ιδιαίτερα αναβαθμισμένος σε σχέση με το Ghosts, όπως φάνηκε από τα πανταχού παρόντα particle effects και την ποζεράδικη χρήση αντανακλάσεων. Ως συνήθως, τα DLC θα εμφανίζονται πρώτα στο Xbox One, κάτι που ισχύει και για τα περισσότερα multiplatform παιχνίδια που θα αναφέρουμε παρακάτω.



Αμέσως μετά ήταν η σειρά της Turn 10, η οποία, θέλοντας προφανώς να απαντήσει έμμεσα στο «κράξιμο» για τις λίγες πίστες στο Forza Motorsport 5, ανακοίνωσε την δωρεάν διάθεση του θρυλικού Nurburgring σαν DLC-δωράκι. Αυτό όμως που μας ενδιέφερε κυρίως από την Turn 10 ήταν το Forza Horizon 2, το οποίο και είδαμε σε ένα εντυπωσιακό μεν, cinematic δε, trailer. Ακολούθησε μία σειρά από gameplay trailers σημαντικών third-party τίτλων, με πρώτο το σύντομο gameplay trailer του Evolve της Turtle Rock Studios, συνοδευόμενο από την ανακοίνωση ότι η beta έκδοσή του θα είναι αποκλειστική στο Xbox One, ενώ τα DLC θα είναι timed exclusive. Σειρά είχε το Assassin’s Creed: Unity, από όπου είδαμε δείγμα του τετραπλού co-op που θα υποστηρίζει ο τίτλος της Ubisoft. Dragon Age 3 gameplay trailer ήταν το επόμενο, σηματοδοτώντας την μοναδική παρουσία της EA στην παρουσίαση.



Ακολούθησε η μετάβαση στο επόμενο κύμα αποκλειστικών του One, με μπροστάρη το Sunset Overdrive της Insomniac Games, το οποίο επιδείχθηκε και μέσω live demo, δημιουργώντας πολύ θετικές εντυπώσεις και δείχνοντας ιδιαίτερα φρέσκο σαν εμπειρία. Το ίδιο φρέσκο, αλλά μέσω αναδρομής στο παρελθόν, φαινόταν και το εκπληκτικό, από ό,τι φαίνεται, νέο DLC του Dead Rising 3 με το τεράστιο όνομα, που είναι ήδη διαθέσιμο στο One και περιλαμβάνει πολλούς χαρακτήρες της Capcom, δανειζόμενο μηχανισμούς από το Street Fighter, όπως τα super moves. Ο Alex Rigopoulos της Harmonix μας θύμισε ότι υπάρχει το Kinect, μιλώντας για το Disney’s Fantasia: Music Evolved και το Dance Central: Spotlight. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το κοινό έδειχνε να παρουσιάζει το live gameplay δείγμα από το Fable Legends, την νέα ενσάρκωση της γνωστής RPG σειράς, η οποία θα ενσωματώνει online co-op και τη δυνατότητα να αναλάβει ένας από τους παίκτες το ρόλο του «κακού», τοποθετώντας παγίδες και τέρατα με τρόπο που θύμισε Dungeon Keeper. Δεν θα μπορούσε να λείπει και το Project Spark, η ελπιδοφόρα προσπάθεια της Microsoft για την υλοποίηση ενός εργαλείου δημιουργίας παιχνιδιών, ενώ το πρωτομεφανιζόμενο Ori and the Blind Forest θύμισε Child of Light και Rayman: Legends, μαγεύοντας -υποθέτουμε- τους παρευρισκόμενους.
Ήταν σειρά για το βαρύ πυροβολικό. Μετά από ένα cinematic trailer του Halo 5, ακολούθησε η αναμενόμενη, αλλά σημαντική ανακοίνωση του Halo: The Master Chief Collection. Στις 11/11 λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία να αγοράσουμε ένα πακέτο με τα Halo 1, 2, 3 και 4. Το 1 και το 2 θα είναι βελτιωμένες anniversary editions, ενώ θα περιλαμβάνονται τα multiplayer maps όλων, το οποίο σημαίνει ότι θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε και πάλι Halo 2 multiplayer, σε 1080p/60fps, σε dedicated servers, με τις αρχικές ισορροπίες. Μπορεί να μην πρόκειται για κάτι νέο, αλλά μιλάμε για ένα online multiplayer shooter που δεν έχει ξεπεραστεί έως σήμερα, οπότε η προοπτική να το ξαναβιώσουμε είναι σίγουρα θετική. Φυσικά δεν θα έλειπε η αναφορά στην live action σειρά Halo Nightfall, η ιστορία της οποίας θα οδηγεί στο Halo 5: Guardians, ενώ το πακέτο του Collection θα περιλαμβάνει και πρόσβαση στην beta του Halo 5, η οποία θα ενεργοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.



Ο Phil Spencer στο σημείο αυτό επέστρεψε στη σκηνή, για να δώσει την σκυτάλη στο νέο κύμα επιδειχθέντων τίτλων. Το Inside είναι ο νέος τίτλος της Playdead, της ομάδας που βρίσκεται πίσω από το Limbo και λειτούργησε ως «πάσα» για ένα εκτεταμένο video reel με τους indie τίτλους που αναμένονται για το σύστημα της Microsoft. Σειρά είχε η αποκάλυψη του sequel του Tomb Raider, του Rise of the Tomb Raider, το οποίο υποδεικνύει ότι η Lara θα επιστρέψει στην αγαπημένη της ασχολία. Αμέσως μετά περάσαμε στο βαρύ πυροβολικό, από άποψης τεχνικών προδιαγραφών: το εκπληκτικό Witcher 3, από το οποίο επιδείχθηκε ένα εκτεταμένο live gameplay sequence, που έτρεχε μια χαρά και εντυπωσίασε με την τεχνική του αρτιότητα, όπως αναμενόταν άλλωστε. Ο Creative Director της Microsoft Game Studios έκανε την έκπληξη, ανακοινώνοντας μέσω ενός cinematic trailer την αναβίωση του cult Phantom Dust, ενώ είδαμε και live gameplay demo του The Division ενός ακόμη θεωρούμενου ως πραγματικά next-gen τίτλου, που επίσης εντυπωσίασε, δείχνοντας να τρέχει απροβλημάτιστα. 



Η πραγματικά μεγάλη έκπληξη, της οποίας το μέγεθος είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει αντιληπτό στην πορεία, ήταν η ανακοίνωση της αποκλειστικότητας στο Xbox One του νέου τίτλου της Platinum Games, του Scalebound, το οποίο δυστυχώς το είδαμε μόνο σε cinematic trailer και από ό,τι φαίνεται θα συνδυάζει στοιχεία από Monster Hunter, Devil May Cry, Shadow of the Colossus και άλλα, έχοντας όμως σίγουρα ως υπόβαθρο πολύ καλό σύστημα μάχης, όπως συνηθίζεται από την ιαπωνική εταιρεία. Το κλείσιμο έγινε με το νέο Crackdown, ένα ακόμη σημαντικό exclusive που υπόσχεται πολλά με βάση την ποιότητα των προηγούμενων, από το οποίο όμως επίσης δεν είδαμε gameplay. Ο Phil Spencer σε εκείνο το σημείο έκλεισε την αυλαία, ευχαριστώντας τους gamers για τις υποδείξεις τους κατά το προηγούμενο διάστημα, οι οποίες «βοήθησαν την εταιρεία να διαμορφώσει το μέλλον του νέου Xbox», το οποίο από ό,τι φαίνεται θα εστιάζει καθαρά στα παιχνίδια, αφήνοντας πίσω την αμφιλεγόμενη φιλοσοφία της εταιρείας κατά το launch του συστήματος.



Από το TV-TV-TV λοιπόν περάσαμε αισίως στο Games-Games-Games, σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην ειπωθεί ΛΕΞΗ για οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία ή για το Kinect. Πρόκειται για μία ευχάριστη εξέλιξη, η οποία θυμίζει τις καλές εποχές του πρώτου μισού του lifespan του 360. Αν και υπήρχαν κάποιες αξιοσημείωτες απουσίες, όπως το Quantum Break, το Destiny, το νέο Gears of War και τα FIFA/Battlefield, επιδείχθηκε μεγάλος αριθμός third-party τίτλων που έδειχνε να τρέχει ικανοποιητικά, ενώ σημαντικός ήταν και ο αριθμός των exclusives, από τα οποία τρέφουμε περισσότερες ελπίδες για το Scalebound των τρελών developers της Platinum Games. Θα προτιμούσαμε η παρουσίαση να έκλεινε με Halo 5 και όχι με το νέο Crackdown (όσο καλό κι αν αποδειχθεί), ενώ αδιαμφισβήτητα έλειπε η μεγάλη έκπληξη που θα κάνει το κοινό να παραμιλάει. Σε γενικές γραμμές λοιπόν δεν είχαμε μία θριαμβευτική press conference που θα κάνει τους χρήστες να πετάξουν το PS4 τους από το παράθυρο, όμως σίγουρα πρόκειται για ένα ακόμη βήμα της Microsoft προς την σωστή κατεύθυνση. Εν αναμονή της απάντησης από την Sony σε λίγες ώρες…

Αναλυτικα, όλη η ειδησεογραφία:
Έρχεται το Happy Wars στο Xbox One - See more at: http://www.enternity.gr/Article/Games/News/%CE%88%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-Happy-Wars-%CF%83%CF%84%CE%BF-Xbox-One/24091.html
Έρχεται το Happy Wars στο Xbox One
Έρχεται το Happy Wars στο Xbox One - See more at: http://www.enternity.gr/Article/Games/News/%CE%88%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-Happy-Wars-%CF%83%CF%84%CE%BF-Xbox-One/24091.html
Πρώτα στο Xbox τα DLC του CoD: Advanced Warfare
Η πίστα του Nurburgring στο Forza Motorsport 5
Στις 30 Σεπτεμβρίου το Forza Horizon 2
Xbox One: Αποκλειστική πρόσβαση στην beta του Evolve

Πρώτα στο Xbox τα DLC του Dragon Age: Inquisition
Αποκάλυψη του Assassin’s Creed: Unity
Cross-over DLC για το Dead Rising 3
Πληροφορίες για το gameplay του Fable Legends
Αποκαλύφθηκε το Halo: The Master Chief Collection
Νέο gameplay trailer του Sunset Overdrive
Η αποκάλυψη του Rise of the Tomb Raider
Inside, το νέο παιχνίδι της Playdead
Ανακοινώθηκε το remake του Phantom Dust
Έρχεται στο Xbox One το Warframe

Ανακοινώθηκε το Ori And The Blind Forest
Ανακοινώθηκε με trailer το νέο Crackdown
Αποκλειστικά στο Xbox One το Scalebound
Νέο gameplay video από το demo του The Division
To Ε3 trailer του Witcher 3: Wild Hunt


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
38 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • kokouman
    • Τα σπασε η παρουσιαση, καθαρα games λοιπον απο δω και περα. Βρηκα πολυ ενδιαφερον τον μεγαλο αριθμο exclusives, αρα θα χρειαστει κατι γερο η sony για να την προτιμησω (οχι οτι δεν μπορει να το κανει).

    • Sifs
    • Προσωπικά, δεν μπορώ να πω πως αυτό που μας έδειξε η Microsoft δεν ήταν αξιόλογο..απλώς δεν ήταν κάτι το εντυπωσιακό,κάτι το μη αναμενόμενο.Πράγματι, η εταιρεία το δείχνει έμπρακτα πως έχει εξοικιωθεί με τους καταναλωτές της, έχει ωριμάσει και προσπαθεί να προσφέρει το καλύτερο γι'αυτούς.Ήταν η καλύτεροι συνέντευξη τύπου της Microsoft, όμως δεν έριξε τίποτα ''βαρύ'' κι αυτός πιστεύω πως θα είναι ο λόγος που η Sony δεν θα ρίξει ακόμη τα βαριά πυρομαχικά, αν και σίγουρα τα ετοιμάζει.Ο πρόεδρος της εταιρίας δήλωσε πριν από καιρό(δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει..)πως έχουν επενδύσει ένα εκατομμύριο δολάρια για την ανάπτυξη καινούριων ΙPs για το One..τα είδαμε;; Η Microsoft μπορεί να ικανοποίησε τους φανατικούς υποστηρικτές της κονσόλας της και της αξίζουν πολλά μπράβο γι'αυτό...τους υπόλοιπους όμως..;;

    • MDefender
    • ισως η καλυτερη παρουσιαση σε Ε3 που εχω δει σαν συνολο...απο τα βραχιολακια που αλλαζαν χρωμα,τις πολλες οθονες...αρκετο gameplay και 90 λεπτα ΜΟΝΟ παιχνιδι και τιποτα αλλο...παει για αγορα το one το φθινωπορο σιγουρα και ενας μεγαλος λογος ειναι οτι καταλαβε τα λαθη της η εταιρια και προσπαθει να τα διορθωσει + οτι αυτο το HALO collection δεν γινεται να χαθει απο τα χερια μου!Μαζι με την ΕΑ ηταν μια πολυ καλη πρωτη ημερα για ολους εμας τους gamers και περιμενουμε αναλογη συνεχεια απο τους υπολοιπους

    • evergrey
    • Μονο παιχνιδια εδειξαν και αυτο ηταν πολυ καλο(Ασχετα αν εμενα δεν με αγγιξαν καθολου τα αποκλειστικα της παιχνιδια).Μενει να δουμε και οι Ιαπωνες τι θα μας δειξουν.Παντος για "πρωτη" Ε3 της next gen εποχης μια χαρα τα πηγαν.(MS/EA)Σε λιγο εχουμε και UBI!

    • Koel700
    • Aντε λιγοτερο απο μια οριτσα για την Σονυ...και μετα να σκοτοθουμε μια μεταξυ μας για να παει καλα η βραδυα :-)

    • nkav64
    • Δεν ήταν τόσο τα παιχνίδια που έδειξε όσο το ότι έδειξε αποκλειστικά και μόνο παιχνίδια. Γι' αυτό κατά τη γνώμη μου φέτος κέρδισε τις εντυπώσεις.

    • MDefender
    • @ raysod

      πιστευω οτι μειωση τιμης για το 360 ειναι να το δινει δωρεαν...στα 170 ευρω η εκδοση με 250gb σκληρο και 200 ευρω με Tomb Raider και Halo 4 ειναι δωρο το πακετακι...για ps3 θα συμφωνησω οτι επρεπε να ριξουν την τιμη

    • Ben Masters
    • Καλή παρουσίαση ... περίμενα πιο πολλά νέα ip , άντε και κανα megaton , αλλά δεν ...
      Μου άρεσε το Forza Horizon 2 , πολύ "φορτωμένο" game .. open world , weather , ωραία location , έκανε το DriceClub να δείχνει βαρετό . Μπράβο , δεν το περίμενα .
      Τρελός τίτλος το Halo Collection , τρελό vfm !!
      Υπομονή για το Crackdown ...
      Με κούρασε αρκετά η μεγάλη διάρκεια του COD demo ...
      Επίσης , συνειδητοποίησα για άλλη μια φορά βλέποντας το σόου , πως η MS έχει πολλά , πολλά λεφτά . Μεγάλο κοντράστ με την "φτωχική" παρουσίαση της Sony .

    • Amiga500
    • Εχωντας δει και τις δυο παρουσιασεις (Sony - MS) θα πω οτι η MS με απογοητευσε......

      Που ειναι τα βαρβατα exclusives.....?

      Που ειναι το Gears of War...?

      Που ειναι το Quantum Break.....?

      Που ειναι εστω και ενα μικρο glimpse απο το Halo 5.....?

      Καλα τα 3rd party games, αλλα υπαρχουν και σε αλλα μηχανηματα και μαλιστα καλυτερα...!

      Δυστυχως περιμενα περισσοτερα απο την MS, μιας και αν θελει πραγματικα να κερδισει τους χρηστες με το One θα πρεπει "πρωτα απο ολα" να δειξει exclusive παιχνιδαρες......μιας και οποιος θελει 3rd party games ξερει πολυ καλα που πρεπει να στραφει.....

      Απογοητευση....ειλικρινα.

    • Connie GR
    • Εγώ προσωπικά αυτό που κράτησα όταν τελείωσαν και οι δύο παρουσιάσεις ήταν περισσότερα exclusives από τη Microsoft. Και δεν νομίζω να πέφτω έξω.
      BTW, το Quantum Break είχε ήδη αναφερθεί ότι περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές στην Gamescom.

    • nikkolas
    • Και εγω βρηκα αρκετα λιγη την microsoft, εχω υπολογιστη ,εχω ps4, δεν βρηκα λογο να παρω το xbox one με εξαιρεση το Halo 5,αλλα 2015 και βλεπουμε ποτε.Φυσικα οτι παιχνιδι βγαινει και σε υπολογιστη θα το προτιμαω αποτι σε κονσολα.

    • AnimaPura
    • Αν το πάμε έτσι, ούτε η Sony έδειξε Gran Turismo και άλλα τόσα. Πάλι επιτηδευμένα σχόλια για να δημιουργηθεί φασαρία, ενώ ήταν εμφανές ποιά από τις δυο εκθέσεις ήταν καλύτερη.

    • Amiga500
    • @Whitey

      Μιλησα για "βαρβατα" exclusives....αν το διαβασες... ;)

      Eκτος του Forza Horizon 2 του Halo collection (τα εχω ηδη στα xbox1 και 360 μου αλλα θα τα ξανα αγοραζα στο One) και Ori, για εμενα τα υπολοιπα που εδειξαν ειναι "να χαμε να λεμε"........καλουτσικο το Sunset Overdrive αλλα οχι για 60-70 ευρω....πολυ χαβαλετζιδικο για τα δικα μου γουστα......

      Αυτα που ειδα λοιπον δεν με ψηνουν ουτε για πλακα να παρω One.....αν εδειχναν κατι απο Gears, Ηalo 5 Quantum Βreak και κανενα τιτλο απο Rare (που την εχουν σχεδον διαλυσει.....)....θα ελεγα αλλα πραγματα......τωρα ομως λεω αυτα που ειδα.

    • Amiga500
    • @AnimaPura

      Απαγορευεται να πουμε την αποψη μας...?

      Μηπως εσυ ξεκινας φασαρια φιλε μου....?

      Σε παρακαλω λοιπον......αν δεν σου αρεσει η αποψη μου μην την διαβαζεις.

    • KalaiGR
    • Εμένα με χαροποιεί πως η λίστα των παιχνιδιών για το 2014 είναι αρκετά μεγάλη!

      2014

      Call of Duty: Advanced Warfare - DLC first on Xbox

      Forza 5 Free DLC - Available today

      Forza Horizon 2 - Xbox One exclusive

      Evolve - BETA Xbox exclusive

      Assassins Creed: Unity

      Dragon Age: Inquisition - DLC first on Xbox

      Sunset Overdrive - Xbox exclusive

      Dead Rising 3 DLC - Available now

      Disney Fantasia: Music Evolved - Xbox exclusive

      Dance Central: Spotlight - Xbox One exclusive

      Fable Legends - Xbox exclusive

      Project Spark - Microsoft exclusive

      ORI and the Blind Forest - Xbox One exclusive?

      Halo: The Master Chief Collection - Xbox One exclusive, retouched, original Halo 2 Multiplayer

      Halo 5: Guardians + Halo: Nightfall (live action series) - BETA in December, BETA included in Master Chief Collection

      2015 and Beyond

      INSIDE - Xbox first

      Lots of Indies from ID@Xbox

      Rise of the Tomb Raider

      The Witcher 3: Wild Hunt

      Kill Instinct TJ Combo DLC for Season 2

      Phantom Dust - Xbox One exclusive

      Tom Clancy's The Division - New content first on Xbox One

      Scalebound - Xbox One exclusive

      Crackdown - Xbox One exclusive

    • Whitey
    • @Amiga, το ότι τα παιχνίδια δεν ήταν του γούστου σου δε σημαίνει ότι δεν είναι "βαρβάτα" και ποιοτικά. Δεν αναφέρεις πουθενά τα Scalebound, Phantom Dust, Crackdown και Fable Legends που εκτός του Fable Legends που φάνηκε καρτουνίστικο και δεν θα είναι στα γούστα σου τα υπόλοιπα τρία φαίνεται να είναι αξιόλογοι τίτλοι. Λοιπόν, 5 μέχρι στιγμής. + Halo Collection + Halo 5 + Forza Horizon 2 + Ori.. μετράω 8 exclusives μέχρι τώρα και timed exclusive το Inside. 9. Δεν είναι λίγα και σίγουρα περισσότερα από τον ανταγωνισμό είτε είναι σοβαρά είτε όχι.
      Όσο για το ότι το Sunset Overdrive δεν αξίζει 60 ευρώ, γούστα είναι αυτά, εδώ τα δίνουμε για άλλα και άλλα.

      Επίσης, το Halo 5 το έδειξαν όσο έδειξε η Sony το Uncharted 4.

      Η Microsoft έδειξε παιχνίδια και κυρίως exclusives τη στιγμή που η Sony παρουσίασε DLC για το inFamous, Let it Die, Bloodborne, LBP 3, Uncharted 4, No Man's Sky και Grim Fandango. Πες 7 αν θεωρείς το DLC ολόκληρο παιχνίδι. Τα υπόλοιπα που παρουσίασε θα μπορούσαν να τα δείξουν εύκολα οι 3rd Party οποιαδήποτε άλλη στιγμή.

      Λοιπόν, 2/8 γνωστά από την Microsoft (Halo, Forza) και 3/6 γνωστά από την Sony (Bloodborne (ως Project Beast), Uncharted 4 και No Man's Sky).

      Η Sony μπορούσε να τα πάει πολύ καλύτερα παρουσιάζοντας The Last Guardian και Gravity Rush αλλά φαίνεται πως δεν ασχολήθηκε για κάποιο λόγο, για να μη μιλήσουμε για την απουσία του Vita. Αν σε καλύπτουν τα τις Sony μπράβο σου, πάω πάσο, αλλά μη γράφεις τέτοια πράγματα.

    • Harkyn
    • Συγνωμη αλλα και η sony ειχε καλη παρουσιαση και η microsoft. Ειχε 1,2 exclusives παραπάνω το xbox1 αλλα οχι κατι βαρβάτο.Γενικα μου αφησε μια πιο γλυκια γευση η Microsoft με το ScaleBound αλλα και με τη γενικη φιλοσοφια της games games games.
      Δεν ειχε ομως μια ΚΑΛΗ εκπληξη για να κερδισει αρκετα τις εντυπωσεις.
      Με εκανε ομως να αρχιζω να μαζευω λεφτα για xbox1 οπότε well done Μicrosoft.

    • KalaiGR
    • Εντύπωση μου έκανε πως δεν ακούστηκε ποτέ η λέξη cloud, σε όλη την παρουσίαση έκαναν αναφορά σαν power of xbox live. Είχε πέσει λογοκρισία από τον Phil, ήταν φανερό. Kinect 1 λεπτό και στα γρήγορα να φεύγει.

      Halo 5 έδειξε ένα μικρό βιντεάκι που όσοι είναι "καμένοι" κατάλαβαν πως επιστρέφει ο Arbiter!
      Gears λογικό να μην δείξουν κάτι, εδώ πριν λίγους μήνες έγινε η αγορά από την MS και σίγουρα δεν θα κυκλοφορήσει ούτε το 2015, οπότε το πάνε για την E3 2015 μαζί με παρουσίαση Halo 5.

      COD δεν μου φάνηκε κάτι τρομερό, μου κακοφάνηκαν τα γραφικά να πω την αλήθεια.

      Quantum Break έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες πως θα είναι στην Gamescom αλλά δεν ξέρω, δεν μ'αρέσει αυτό που βλέπω σε αυτό το παιχνίδι.

      Το The Division αν είναι έτσι όπως φάνηκε χτες θα είναι τρομερό παιχνίδι, Tomb Raider σιγουράκι, Horizon 2 λογικά ναι. Fable δεν ήμουν ποτέ φαν οπότε δεν μου έκανε και κάποια αίσθηση η παρουσίαση του.δ Το Project Spark το έχω παίξει beta και είναι πολύ καλό, ίσως γίνει και η αγορά του.

    • Tobajaras
    • Αυτό που βλέπω είναι πως παρακολουθούμε μια GAME focused E3, με πολύ καλά παιχνίδια αλλά και χωρίς τον τεράστιο κράχτη που θα κυριαρχήσει στην έκθεση. Μέχρι τώρα βλέπω μια έκθεση που εστιάζει στον gamer και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό.

      Dragon Age 3 ΑΚΟΜΑ δεν πείθει - και δε θα πείσει μέχρι ένα μήνα μετά το launch.

      Witcher 3 κλέβει τις εντυπώσεις από κάθε παιχνίδι μέχρι τώρα.

      Προσωπικά δηλώνω αρκετά ικανοποιημένος από τις παρουσιάσεις και τις συνεντεύξεις Τύπου από πλευράς υλικού, αν και στο θέμα της παρουσίασης χρειάζεται κάτι να ξεσηκώσει τον κόσμο.

    • Scott_Pilgrim
    • To scalebound μου έκανε τρομερή εντύπωση και γούσταρα κάργα με τα HALO αλλά ως εκεί. Τίποτα παραπάνω. Γενικά και οι δύο δεν ίναι έτοιμοι για την νέα γενιά ακόμα, απλά η MS έχει ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα με τα games της. Έχει ήδη υλικό να δείξει κλπ. Η Sony από την άλλη λέει από πέρυσι πως έχουν 40 games υπό ανάπτυξη, από 1st party studios. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

    • xGodKilleRx
    • Εγώ πάλι δεν ενθουσιάστηκα με το IP της Platinum Games και το περίμενα με ανυπομονησία. Δεν ξέρω κάτι με το art direction/ design δεν μου έκανε κλικ, δεν θύμιζε PG. Όσον αφορά το gameplay εκεί δεν την φοβάμαι.

    • majorfox
    • Το οτι το Witcher 3 εδειξε στην E3 πολυ πιο καλυτερο απο προηγουμενες παρουσιασεις του δεν το προσεξε κανεις εδω μεσα ?


      ΥΓ : @Amiga κοιτα και λιγο το δεντρο δεν θα παθεις τιποτα...

    • diver_gr
    • Δεν χρειάζεται να πηγένουμε σε κόντρα ποιος θα παίξει τη και περισσότερο όλοι οι κάτοχοι των κονσολών θα έχουν games να παίξουν .

      Το θέμα με τη Sony είναι ότι μέχρι και 1ο τρίμηνο 2015 πάει μόνο με LBP και ένα νέο Ip το Drive club απέναντι σε βαριά και καταξιωμένα ονόματα με πωλήσεις όπως Forza Horrizon - Halo Collection από εκεί και πέρα έχει επιπλεόν τα Sunset Overdrive και Project Spark .

      Αντικειμενικά να το δούμε η MS έχει το πάνω χέρι στη περίοδο των γιορτών , και μόνο το Halo collection 1080p/60 είναι από μόνο του System Seller .Είναι τίτλος που μόλις βγει μπορεί να δούμε και 1-2 μύρια ΧΒΟΧ ΟΝΕ να φεύγουν σφαίρα , ενώ η Sony δεν έχει κάτι μεγάλο. Καλό το LBP αλλά όχι τόσο ώστε να αγοράσεις PS4 για αυτό .Το Driveclub θα κριθεί στη πράξη ότι και να πούμε τώρα είναι νωρίς .

      Στα Mulit θα συνεχιστεί το κλασικό και θα βλέπουμε το PS4 να έχει το πάνω χέρι . Από εκεί και πέρα είναι θέμα προσωπικό τη θέλει να παίξει ο καθένας . Το καλύτερο είναι να έχουμε και τα 2 μηχανήματα και να απολαμβάνουμε τα αποκλειστικά που έχει να μας δώσει η κάθε κονσόλα .Όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε .

    • tasosdimakis
    • Καλημερα σε ολους.παρακολουθησα ολη την e3 και εβγαλα καποια συμπερασματα.πρωτα πρωτα ηταν η γιορτη ολων των gamers.δεν θα κατσω να βγαλω νικητες η ηττημενους μετα απο αυτην την ομορφη e3 αλλα θα πω οτι απολαυσα games και κυριως για την κονσολα που με ενδειαφερει(xbox one) οτι το ευχαριστηθηκα.βεβαια ηθελα να δω μηπως και εδειχναν κατι απο το αγαπημενο μου gears αλλα οκ ισως να ζηταγα πολλα.αυτη η ενναλαγη που γινοτανε με τα παιχνιδια ειτανε καταπληκτικη.τωρα οσο αφορα την sony θα πω οτι απλα μου αρεσε και τιποτα παραπανω.το the order οπως και το uncharted πιστευω οτι θα ειναι εντυπωσιακα.επισης και της EA μου αρεσε οπως και της ubisoft.δεν θα κατσω να τα αναλυσω απλα μου αρεσε και σε αυτες της δυο εταιριες.θα περιμενω να δειξουν και στην πορεια καποια πραγματα γιατι ειμαι σιγουρος οτι εχουν να μας δειξουν πολλα ακομα.υπομονη.

    • Amiga500
    • @raysod


      ...."Και το επόμενο exclusive ip της το The Order βγαίνει ανάμεσα σε Witcher 3 και Batman και από αυτά που μας παρουσίασαν θα πάει άπατο… ".....

      Το The Order θα παει "απατο".......χαχαχα!!!!!! :P:P:P

      Δεν νομιζω οτι εχουμε να πουμε κατι αλλο μετα απο αυτη τη δηλωση σου...... :P

      Επισης θυμασαι το "Halo Master Chief Collection" (τα οποια τα εχω ολα και σιγουρα θα τα ξανααγοραζα) αλλα ξεχνας πολυ "ευκολα" το The Last of us Remake στο PS4 οπως και το "καταπληκτικο" Driveclub (ειδα gameplay απο E3 και επαθα πλακα...), γιατι ρε συ φιλε τετοια "κενα" μνημης....? ;)

      Οσο για το project Spark......αυτα τα ειχε κανει το Little big planet 2 απο το 2010!!!!....φρεσκα κουλουρια.....

      Και για να τοκλεισουμε το θεμα εγω δεν ειπα οτι η παρουσιαση της MS ηταν κακη, αντιθετως ηταν πολυ καλυτερη απο περυσι! απλα εγω περιμενα περισσοτερα πραγματα τα οποια δεν ειδα, γι αυτο και απογοητευτηκα...

      Τι να κανουμε......για τα δικα μου γουστα μονο το Forza το Ori και το Halo M.C.C. με τραβηξαν, τα υπολοιπα (exclusives) μου ηταν εντελως αδιαφορα και σιγουρα δεν ηταν παιχνιδια που θα με εκαναν να αγορασω την κονσολα.

      Οποιος εχει αντιθετη αποψη, καλα κανει!

      Εμενα αυτη ειναι η δικια μου αποψη, αρεσει δεν αρεσει.

      Τουλαχιστον εγω δεν εχω "μαντικες ικανοτητες" ωστε να "προβλεπω" την επιτυχια (η την αποτυχια) ενος παιχνιδιου.... ;)

    • AnimaPura
    • Δεν νομίζω μετά από τις δυο αυτές εκθέσεις ότι έχει νόημα να ξαναγράψω την άποψή μου για οποιοδήποτε ζήτημα στα σχόλια, όταν υπάρχει τόσο φανμποϋσμός υπερ της Sony. Εδώ ψηφίζετε στην ψηφοφορία με βάση το σύστημα αρεσκίας σας και όχι με βάση ποιά έκθεση ήταν πραγματικά καλύτερη.
      Πραγματικά και ειλικρινά λυπάμαι για πάρα πολλούς εδώ μέσα.

    • Amiga500
    • Μολις σου εκανα like! (ειλικρινα το λεω).

      Πραγματικα δεν ξερεις ποσο με χαλανε και εμενα οι φανμποϋσμοι υπερ της Sony.......

    • Amiga500
    • To Driveclub το εχουν playable στα booth της Ε3 οποτε δεν υπαρχει λογος να δειξουν ακομα αλλο ενα trailer.. ;)

      Αν θες βιντεακια υπαρχουν ενα σωρο απο gameplay E3 και το παιχνιδι ειναι απλα καταπληκτικο!
      Ψαξε λιγο και θα βρεις παρα πολλα!

      Για το The Order μονο σχολια θαυμασμου εχω διαβασει σε ολα sites που μπαινω (ειναι πολλα πιστεψε με) τωρα που ειδες εσυ το κραξιμο...... ?? Μηπως απο τιποτα Xboxακηδες.... ;)

      Καλοριζικο το One, αυτος ομως δεν ειναι λογος να απαξιωνεις ετσι τα παιχνιδια του PS4....!
      Κι εμενα δεν μου αρεσαν πολλα απο τα παιχνιδια που ειδα στο One (με εξαιρεση αυτα που εγραψα) αλλα δεν "μαντεψα" οτι δεν θα πουλησουν κι ολας απλα επειδη εγω δεν εχω παρει ακομα One η επειδη δεν μου αρεσουν....

      Αλλο το να μην μου αρεσει κατι και να το λεω (δικαιωμα σου), και αλλο το να το βγαζω εξαρχης "σκαρτο" και να προβλεπω κι ολας οτι θα παει "απατο"......αυτο δεν ειναι αποψη αυτο ειναι κατι αλλο......

      Αυτη ειναι και η ενσταση μου στο σχολιο σου.

    • UAVjammer
    • @amiga500
      Γελάνε και τα ντουβάρια με το The Order, ότι κράζετε το χει μέσα. Αντιγραφάρα του gears, 30φπς ντεμέκ για "κινηματογραφικί" έσθηση και qte. Στο ryse δεν σας άρεζαν, τώρα δεν σας πειράζουν.
      Δώσε λινκς για τα "σχόλια θαυμασμού" να θαυμάσουμε και μεις

    • Amiga500
    • To Driveclub βγαινει στις 8 Οκτωβριου!

      Το εχουν ανακοινωσει απο τον Απριλιο......! Tο εχει γραψει και το neoGaf.... ;) Πως σου ξεφυγε.....?

      http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=809935

    • Amiga500
    • Δεν συμφωνουμε.....αλλα ας μην το κανουμε και θεμα.. ;)

      Υπομονη λοιπον μεχρι τον Οκτωβριο, αν βεβαια δεν εχεις παρει μεχρι τοτε One.

*