Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

75 hot video games που περιμένουμε (Part B)

To δεύτερο μέρος του μεγάλου αφιερώματος με τα πιο αναμενόμενα games των επόμενων μηνών είναι εδώ και μπορείτε να διαβάσετε τα παιχνίδια από το γράμμα J έως και τα μισά του γράμματος S.

Just Cause 3
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Developer: Avalanche Studios
Publisher: Square Enix
Κυκλοφορία: 1 Δεκεμβρίου 2015

Το τρίτο μέρος της σειράς Just Cause είναι πλέον προ των πυλών και αναμένεται να εμφανιστεί στις αρχές του Δεκεμβρίου. Ο ήρωας θα έχει για άλλη μια φορά τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει μια σειρά από εντυπωσιακά gadgets όπως το grappling hook, έτσι ώστε να ταξιδεύει με ασφάλεια στον τεράστιο κόσμο του παιχνιδιού.



Just Cause 3 preview

Kingdom Come: Deliverance
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Developer: Warhorse
Publisher: μ/δ
Κυκλοφορία: Καλοκαίρι 2016

To Kingdom Come: Deliverance είναι ένα open world medieval RPG από την Warhorse, την ομάδα ανάπτυξης του Mafia 2. Βασίζεται στην CryEngine και θα μας χαρίσει άπειρες μάχες, ακόμη και ανάμεσα σε ιππότες.



Kingdom Hearts III
Format(s): PS4, Xbox One
Developer: Square Enix
Publisher: Square Enix
Κυκλοφορία: 2016

Το Kingdom Hearts III παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη συνέντευξη Τύπου της Square Enix στην Ε3 και κατάφερε να μαγέψει τους fans της σειράς και όχι μόνο. Όλοι οι γνωστοί χαρακτήρες από τους δύο μαγικούς κόσμους, θα μαζευτούν και θα δώσουν νέες μάχες στο game που αναμένεται μέσα στο 2016.



Mad Max
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Developer: Avalanche Studios
Publisher: Warner Bros. Interactive
Κυκλοφορία: 1 Σεπτεμβρίου 2016

Έχουμε δει το Mad Max αρκετές φορές μέχρι σήμερα σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις και πλέον ήρθε η ώρα να το πάρουμε στα χέρια μας. Στις αρχές Σεπτεμβρίου οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν στα χέρια τους τον έλεγχο του γνωστού χαρακτήρα και να συμμετάσχουν σε ένα open world sandbox game στο γνωστό post-apocalyptic περιβάλλον.



Mario & Luigi: Paper Jam
Format(s): Nintendo 3DS
Developer: AlphaDream Corporation
Publisher: Nintendo
Κυκλοφορία: 2016
Η κλασική σειρά Paper Mario games συνεχίζεται με το Mario & Luigi: Paper Jam. Αυτή τη φορά, οι κάτοχοι του Nintendo 3DS θα μπορέσουν να απολαύσουν μια σύνδεση των δύο γνωστών RPG Paper Mario και Mario & Luigi video games σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει άριστα τα 2D και 3D χαρακτηριστικά.



Mass Effect: Andromeda
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Developer: BioWare
Publisher: EA
Κυκλοφορία: 2016

Mass Effect 4 περιμέναμε, Mass Effect: Andromeda μάς έδωσε η BioWare. Η ΕΑ παρουσίασε τον τίτλο για πρώτη φορά στο πλαίσιο της Ε3 Press Conference της,  με τον τίτλο να αναμένεται στην εορταστική περίοδο του 2016.



Mega-Man Legacy Collection
Format(s): PC, PS4, Xbox One, Nintendo 3DS
Developer: Digital Eclipse Software
Publisher: Capcom
Κυκλοφορία: 2015

To απόλυτο πακέτο για τους fans του Mega-Man franchise. Περιλαμβάνει σε ένα πακέτο τα 6 αρχικά games της σειράς με προσθήκες όπως Museum και Challenge Modes, leaderboards και video replays.



Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain
Format(s): PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One
Developer: Kojima Productions
Publisher: Konami
Κυκλοφορία: 1 Σεπτεμβρίου 2015

Όπως φαίνεται, το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain θα είναι σημαντικό για πάρα πολλούς λόγους, αφού εκτός από τις αλλαγές και την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ιστορία, θα αποτελέσει και το τελευταίο μέρος της σειράς που θα κυκλοφορήσει με τη σφραγίδα του Hideo Kojima και της Kojima Productions. Οι πολύ κακές σχέσεις μεταξύ του γνωστού developer και του γνωστού developer φαίνεται πως έφτασαν το θέμα στα άκρα. Εμείς, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε λίγες ακόμη εβδομάδες…


Metroid Prime: Federation Force
Format(s): Nintendo 3DS
Developer: Next Level Games
Publisher: Nintendo
Κυκλοφορία: 2016

Δεν είναι πολλές οι φορές που έχουμε δει στο παρελθόν τόσο έντονες αντιδράσεις για ένα video game από τους fans μιας εταιρείας, όσο αυτές για το Metroid Prime: Federation Force που παρουσιάστηκε στην Ε3 για το Nintendo 3DS. Ο τίτλος έρχεται με έντονα χαρακτηριστικά multiplayer και θα εκμεταλλεύεται αρκετά το C-Stick του νέου Nintendo 3DS.



Mighty No.9
Format(s): PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wi U, Nintendo 3DS, PS Vita
Developer: Comcept
Publisher: Deep Silver
Κυκλοφορία: 18 Σεπτεμβρίου

Ξεκίνησε με την επιτυχημένη του πορεία μέσω του Kickstarter και πλέον αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο πνευματικός διάδοχος του Mega-Man έρχεται σε πάρα πολλές πλατφόρμες από το studio Comcept και την υπογραφή του Keiji Inafune.



Mirror's Edge Catalyst
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Developer: DICE
Publisher: EA
Κυκλοφορία: 26 Φεβρουαρίου 2016

Η νέα χρονιά δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα από τη διάθεση ενός νέου game για τη σειρά Mirror’s Edge. Το Mirror’s Edge Catalyst έρχεται με βελτιώσεις σε επίπεδο οπτικοακουστικού τομέα, εμπλουτισμένους μηχανισμούς gameplay και αρκετά ακόμη extras.



Need for Speed
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Developer: Ghost Games
Publisher: EA
Κυκλοφορία: 3 Νοεμβρίου

Το νέο μέρος της σειράς Need for Speed έρχεται σε PC, PS4 και Xbox One με την υπογραφή της Ghost Games. Το Need for Speed θα φέρει διάφορα χαρακτηριστικά από προηγούμενα games της σειράς, όπως τις καταδιώξεις με την αστυνομία και το έντονο customization.



Nier
Format(s): PS4
Developer: Platinum Games
Publisher: Square Enix
Κυκλοφορία: 2016

Το νέο μέρος της σειράς Nier θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016 και αναμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία να δούμε αν θα πατήσει πάνω στα βήματα των προηγούμενων. Η σειρά έχει προσθέσει νέα στοιχεία στον τομέα των JRPGs και αναμένουμε με αγωνία να δούμε πως θα τα βγάλει πέρα αυτή τη φορά η Platinum Games.



No Man's Sky
Format(s): PC, PS4
Developer: Hello Games
Publisher: SCE
Κυκλοφορία: 2015

Από τα πλέον φιλόδοξα video games που έρχονται αποκλειστικά σε PS4 και PC. Η Hello Games φιλοδοξεί να κάνει τους παίκτες να ταξιδέψουν σε άπειρους κόσμους, να τους εξερευνήσουν και να δώσουν τις σχετικές first person μάχες.



Overwatch
Format(s): PC
Developer: Blizzard
Publisher: Blizzard
Κυκλοφορία: 2016

Είχαμε την τύχη να δούμε για πρώτη φορά το Overwatch από κοντά στην παρουσίασή του στη BlizzCon το 2015 και οι εντυπώσεις μας ήταν θετικότατες. Πρόκειται για ένα νέο first person team shooter από την Blizzard. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για το πρώτο νέο franchise της εταιρείας μετά από 17 χρόνια.



Overwatch preview

PES 2016
Format(s): PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One
Developer: Konami
Publisher: Konami
Κυκλοφορία: 17 Σεπτεμβρίου

To φετινό μέρος της ποδοσφαιρικής σειράς Pro Evolution Soccer έρχεται στην ελληνική αγορά στις 17 Σεπτεμβρίου με ελληνική περιγραφή από Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη, καθώς και πάρα πολλές βελτιώσεις σε επίπεδο gameplay. Αξίζει να σημειωθεί ακόμη πως με την πρόσφατη ανανέωση της συνεργασίας της Konami με την UEFA, οι διοργανώσεις των Champions League και Europa League, επιβεβαιώνεται η αποκλειστική τους παρουσία και για τη φετινή version.


Project CARS 2
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Developer: Slightly Mad Studios
Publisher: μ/δ
Κυκλοφορία: 2016

Λίγο μετά τη διάθεση του Project CARS, ήρθε η ώρα για την Slightly Mad Studios να ανακοινώσει και το δεύτερο μέρος της σειράς που θα προσφέρει την κλασική ρεαλιστική προσέγγιση της οδήγησης. Στοιχεία που θα διαφοροποιούνται δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη.

Quantum Break
Format(s): Xbox One
Developer: Remedy Entertainment
Publisher: Microsoft Game Studios
Κυκλοφορία: 2016

Κάθε νέα κυκλοφορία της Remedy αντιμετωπίζεται ως κάτι ξεχωριστό στη βιομηχανία των video games και ειδικά με το Quantum Break που είναι αποκλειστικότητα του Xbox One, έχουμε μπροστά μας ένα αρκετά ενδιαφέρον και φιλόδοξο Project. Βρισκόμαστε στο μέλλον και ο πρωταγωνιστής μπορεί να χειριστεί το χρόνο για να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις.



Quantum Break preview

Rare Replay
Format(s): Xbox One
Developer: Rare
Publisher: Microsoft Game Studios
Κυκλοφορία: 4 Αυγούστου

Η Rare είχε σιγήσει αρκετά χρόνια και είχε περιοριστεί απίστευτα από την Microsoft σε…κομπάρσο για χάρη του Kinect. H αποτυχία του περιφερειακού έφερε τα πράγματα στη θέση τους και φαίνεται πως το γνωστό και ταλαντούχο studio θα αρχίσει να μας απασχολεί ολοένα και περισσότερο στο μέλλον. Προς το παρόν, μας προτρέπει να ζήσουμε ξανά τις μαγικές στιγμές της δράσης που έχουν προσφέρει 30 games της μέσα από την μαγική συλλογή Rare Replay.



Ratchet & Clank
Format(s): PS4
Developer: Insomniac Games
Publisher: SCE
Κυκλοφορία: 2016

To νέο μέρος της σειράς Ratchet & Clank εμφανίστηκε επίσημα πριν την έκθεση Ε3 2015 από πλευράς Sony. Θα κυκλοφορήσει με βελτιώσεις τόσο στον τομέα των μηχανισμών, όσο και του χειρισμού, ενώ η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται και αρκετούς νέους κόσμους.



RIME
Format(s): PS4
Developer: Tequila Works
Publisher: SCE
Κυκλοφορία: 2016

Η Tequila Works παρουσιάζει το νέο της open world adventure και puzzle video game με οπτική τρίτου προσώπου που θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο αρχικά και για Xbox One, αλλά φαίνεται πως θα παραμείνει αποκλειστικότητα της Sony.



Rise of the Tomb Raider
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Developer: Crystal Dynamics
Publisher: Square Enix
Κυκλοφορία: 10 Νοεμβρίου 2015

Η νέα περιπέτεια της Lara Croft έμελλε να γίνει το βασικό αντικείμενο συζήτησης στην περσινή Gamescom, όταν και η Microsoft ανακοίνωσε την αποκλειστική διάθεση του Rise of the Tomb Raider στο Xbox One. Ένα χρόνο μετά, η κατάσταση ξεκαθάρισε με τον τίτλο να κυκλοφορεί μεν πρώτα στο Xbox One στις 10 Νοεμβρίου του 2015 και αμέσως μετά (στις αρχές του 2016) σε PC και (κοντά στα Χριστούγεννα του 2016) PS4.



Rise of the Tomb Raider preview

Rock Band 4
Format(s): PS4, Xbox One
Developer: Harmonix
Publisher: EA
Κυκλοφορία: 6 Οκτωβρίου

H Harmonix επιστρέφει στη σειρά Rock Band με το Rock Band 4 και αρκετά νέα χαρακτηριστικά. Τα κομμάτια θα προσφέρονται σε νέα modes, ενώ κάθε εβδομάδα θα προστίθεται νέο περιεχόμενο.



Shadow Warrior 2
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Developer: Flying Wild Hog
Publisher: Devolver
Κυκλοφορία: 2016

Το δεύτερο μέρος της σειράς Shadow Warrior είναι γεγονός και φέρει εκ νέου την υπογραφή της Flying Wild Hog. Οι παίκτες παίρνουν για άλλη μια φορά το ρόλο του Lo Wang και πρέπει να αντιμετωπίσουν τους δαίμονες που έχουν εισβάλει στον κόσμο.



Shenmue III
Format(s): PC, PS4
Developer: Ys Net
Publisher: Ys Net
Κυκλοφορία: 2017

Ο Yu Suzuki κατάφερε να ξεσηκώσει τους παρευρισκόμενους στη συνέντευξη Τύπου της Sony στην Ε3 2015 και αυτό γιατί ανακοίνωσε την έναρξη της καμπάνιας για το Shenmue III στην πλατφόρμα Kickstarter. Ο τίτλος κατάφερε να μαζέψει όλο το απαιτούμενο ποσό και έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ crowdfunding.



Διαβάστε το πρώτο μέρος εδώ.
Διαβάστε το τρίτο μέρος εδώ.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*