Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

75 hot video games που περιμένουμε (Part C)

To τρίτο μέρος του μεγάλου αφιερώματος με τα πιο αναμενόμενα games των επόμενων μηνών είναι εδώ και μπορείτε να διαβάσετε τα παιχνίδια από τα μισά του γράμματος S και μέχρι το τέλος.

Shin Megami Tensei X Fire Emblem
Format(s): Wii U
Developer: Atlus
Publisher: Nintendo
Κυκλοφορία: 2016

Nintendo και Atlus ανακοίνωσα στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2015 την κυκλοφορία του Shin Megaki Tensei X Fire Emblem για το Wii U. Ο τίτλος διαδραματίζεται σε έναν κόσμο, όπου η καθημερινότητα συνυπάρχει με ένα φανταστικό σύμπαν όπου ζουν χαρακτήρες από τη σειρά Fire Emblem.



SOMA
Format(s): PC, PS4
Developer: Frictional Games
Publisher: μ/δ
Κυκλοφορία: 22 Σεπτεμβρίου

Η ομάδα ανάπτυξης πίσω από τον τίτλο Amnesia: The Dark Descent ετοιμάζει άλλο ένα game που αναμένεται να μας τρομάξει και να μας…μπερδέψει. Το SOMA αναμένεται να προκαλέσει για άλλη μια φορά τρόμο σε όποιο αποφασίσει να ζήσει στον κόσμο του.



South Park: The Fractured But Whole
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Developer: Ubisoft San Francisco
Publisher: Ubisoft
Κυκλοφορία: 2016

Μετά την τεράστια επιτυχία του South Park: The Stick of Truth, η Ubisoft ανακοίνωσε άλλο ένα RPG στο γνωστό setting με τους δημοφιλέστατους ήρωες και έτσι το 2016 θα πρέπει να περιμένουμε το South Park: The Fractured But Whole. Οι παίκτες αναλαμβάνουν για άλλη μια φορά το ρόλο του New Kid, ενώ στη συντροφιά του θα βρίσκεται όλη η παλιοπαρέα.



Star Citizen
Format(s): PC
Developer: Cloud Imperium Games
Publisher: μ/δ
Κυκλοφορία: 2016

Ένας από τους πιο φιλόδοξους τίτλους που εμφανίστηκαν στο Kickstarter και κατάφεραν να εξασφαλίσουν το επιθυμητό ποσό. Ο τίτλος χρησιμοποιεί την τελευταία έκδοση της CryEngine και θα συνδυάζει πολλά και διαφορετικά στοιχεία gameplay.



Star Fox Zero
Format(s): Wii U
Developer: Nintendo EAD, Platinum Games
Publisher: Nintendo
Κυκλοφορία: Δεκέμβριος 2015

Το δημοφιλές franchise επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από οικιακό σύστημα και επιτέλους κάνει την εμφάνισή του στο Wii U. Το Star Fox Zero περιλαμβάνει όλα τα κλασικά στοιχεία ενός 3D scrolling shooter, ενώ θα περιλαμβάνει και αρκετούς νέους μηχανισμούς που αναμένεται να εμφανιστούν τους επόμενους μήνες.



Star Ocean V: Integrity and Faithlessness
Format(s): PS3, PS4
Developer: tri-Ace
Publisher: Square Enix
Κυκλοφορία: 2016

To Star Ocean V: Integrity and Faithlessness έρχεται να συμπληρώσει τη γνωστή σειρά, παρά το γεγονός ότι φαινόταν να μην υπάρχει μέλλον για το franchise. Ο τίτλος αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2016 για PS3 και PS4, ενώ φαίνεται πως θα έχουμε να κάνουμε με real time μάχες και βελτιωμένα γραφικά.



Star Wars: Battlefront
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Developer: DICE
Publisher: EA
Κυκλοφορία: 20 Νοεμβρίου 2015

Και μόνο που το όνομα ενός Star Wars videogame συνδυάζεται με το όνομα της DICE αρκεί για να ετοιμαστεί το gaming κοινό για κάτι μοναδικό. Στρατιώτες, Tie-Fighters, AT-AT και τεράστιοι χάρτες είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά ενός game που φαίνεται πως θα ετοιμάσει τους fans του Star Wars πριν την προβολή της ταινίας Star Wars: The Force Awakens.



Star Wars: Battlefront preview

Street Fighter V
Format(s): PC, PS4
Developer: Capcom
Publisher: Capcom
Κυκλοφορία: Μάρτιος 2016

Το πέμπτο μέρος της δημοφιλούς σειράς Street Fighter έρχεται στα PC και PS4 τον Μάρτιο του 2016. Η δίψα του κοινού είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς ήδη από τη beta εμφανίστηκαν προβλήματα που είχαν να κάνουν με την τεράστια συμμετοχή. Νέες κινήσεις, νέοι χαρακτήρες και νέα χειριστήρια θα αποτελέσουν το πακέτο για όποιον θελήσει να ασχοληθεί με το νέο μέρος.



Street Fighter V preview
Super Mario Maker
Format(s): Wii U
Developer: Nintendo EAD
Publisher: Nintendo
Κυκλοφορία: 11 Σεπτεμβρίου 2015

Το ότι η Nintendo χρησιμοποίησε το Super Mario Maker ως ένα από τα βασικά της «όπλα» στην Ε3 2015 λέει πολλά. Ο τίτλος είναι ιδιαίτερα σημαντικός, τόσο γιατί σίγουρα θα αναδείξει αρκετά το Wii U GamePad, αλλά και γιατί ίσως αποτελέσει έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς τρόπους «ανοίγματος» σε φορητές συσκευές και κινητά τηλέφωνα. Τυπικά, έχετε στα χέρια σας μια σειρά από εργαλεία για να φτιάξετε τις δικές σας πίστες στον κόσμο του πασίγνωστου Ιταλού υδραυλικού.



Tacoma
Format(s): PC, Xbox One
Developer: Fullbright
Publisher: μ/δ
Κυκλοφορία: 2016

Ένας άνδρας και μια γυναίκα συζητούν σε έναν διαστημικό σταθμό σε απόσταση 200.000 μίλια από τον πλανήτη Γη. Το ιδιαίτερο gameplay θα το κάνει να ξεχωρίσει, ενώ μένει να μάθουμε αν θα μείνει και οριστικά εκτός PS4.



Tearaway Unfolded
Format(s): PS4
Developer: Media Molecule
Publisher: SCE
Κυκλοφορία: 9 Σεπτεμβρίου

To Tearaway έρχεται μετά το PS Vita και στο PlayStation 4, με τον τίτλο να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Gamescom του 2014. Ο τίτλος θα ακολουθεί το ίδιο μοτίβο, με τον παίκτη να μπορεί να αξιοποιεί πλέον και την light bar, αλλά και τα υπόλοιπα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του DualShock 4.



The Last Guardian
Format(s): PS4
Developer: Team ICO/Sony Japan Studio
Publisher: SCE
Κυκλοφορία: 2016

Δεν χρειάζεται να απαριθμήσουμε το πόσες φορές είχαμε αναρωτηθεί αν το The Last Guardian θα παρουσιαστεί επιτέλους επίσημα σε κάποια μεγάλη έκθεση ως μελλοντική κυκλοφορία, ειδικά μετά τις εξελίξεις στην Team ICO τα τελευταία χρόνια. Η Ε3 2015 μάς έφερε μπροστά σε χαρμόσυνα μαντάτα, αφού η SCE παρουσίασε το νέο game που θα έρθει στο PS4 μέσα στο 2016.



The Last Guardian preview

The Legend of Zelda: Tri Force Heroes

Format(s): Nintendo 3DS
Developer: Nintendo EAD
Publisher: Nintendo
Κυκλοφορία: Τελευταίο τρίμηνο 2015

Μπορεί φέτος στην Ε3 να μην είδαμε το αναμενόμενο The Legend of Zelda για το Wii U, ωστόσο η Nintendo μάς αποζημίωσε παρουσιάζοντας νέο gameplay υλικό για το The Legend of Zelda: Tri Force Heroes που έρχεται στα τέλη της χρονιάς για το Nintendo 3DS. Το νέο game περιλαμβάνει έντονα στοιχεία συνεργασίας μεταξύ τριών χαρακτήρων και τα συνδιάζει με αρκετή μάχη στο κλασικό 2.5D σχεδιασμό.



The Tomorrow Children
Format(s): PS4
Developer: Q-Games
Publisher: SCE
Κυκλοφορία:

Ο τίτλος αναπτύσσεται από την Q-Games και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το campaign του game αφηγείται την ιστορία ενός μελλοντικού κόσμου, ο οποίος έχει υποστεί τις επιπτώσεις μετά από ένα πείραμα που πραγματοποιήθηκε το 1960 στη Ρωσία. Μετά από 90 χρόνια, έχουν μείνει πλέον λίγοι άνθρωποι. Έτσι λοιπόν, ο παίκτης προσπαθεί να επαναφέρει την ισορροπία στον κόσμο και να αποκαταστήσει το ανθρώπινο γένος.



The Tomorrow Children preview

The Witness
Format(s): PS4, PC
Developer: Thekla Inc.
Publisher: μ/δ
Κυκλοφορία: 2015

To νέο project του Jonathan Blow έχει την ονομασία The Witness και έρχεται αποκλειστικά στο PS4 και σε PC. H διάρκειά του θα είναι μεγάλη, θα ανήκει στην κατηγορία των open world puzzlers και θα έχει τον πιο περίπλοκο κόσμο που έχουμε συναντήσει μέχρι σήμερα. Περισσότερα στο σχετικό trailer.



Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Developer: Ubisoft Paris
Publisher: Ubisoft
Κυκλοφορία: 2016

Το νέο μέρος της σειράς Ghost Recon έχει την ονομασία Wildlands και περιγράφει την ομαδική προσπάθεια αντιμετώπισης του εγκλήματος. Μέσα σε μια σειρά από ανοιχτές περιοχές, οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια σειρά από όπλα και να οδηγήσουν μια πληθώρα οχημάτων και σκαφών.


Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Developer: Ubisoft Montreal
Publisher: Ubisoft
Κυκλοφορία: 13 Οκτωβρίου 2015

Οι περιπέτειες της βρετανικής αντιτρομοκρατικής μονάδας Rainbow και των Operators. Μάχη μέχρις εσχάτων σε μικρής έκτασης χάρτες που κρύβουν όμως μια σειρά από παγίδες και εκπλήξεις. Σύντομα κοντά μας σε PC, PS4 και Xbox One.



Tom Clancy's The Division
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Developer: Ubisoft
Publisher: Ubisoft
Κυκλοφορία: 8 Μαρτίου 2016

Μια επιδημία έχει αρχίσει να χτυπάει αλύπητα την ανθρωπότητα σε μια μεγάλη πόλη των ΗΠΑ και ο παίκτης αναλαμβάνει να δώσει μια λύση στο πρόβλημα, αξιοποιώντας όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά των τίτλων της σειράς Tom Clancy’s. Πρόκειται για ένα MMO shooter με τους παίκτες να καλούνται να χρησιμοποιήσουν έντονα το στοιχείο της τακτικής για να εξοντώσουν κάθε εχθρική μονάδα.



Tom Clancy’s The Division preview

Transformers Devastation
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Developer: Platinum Games
Publisher: Activision
Κυκλοφορία: 22 Σεπτεμβρίου 2015

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, το Transformers Devastation ίσως να μην βρισκόταν σε αυτή τη λίστα, ωστόσο η απόφαση για χρήση της αισθητικής των παλαιότερων σειρών (που μας μεγάλωσαν), μας αναγκάζει να το συμπεριλάβουμε. Δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο φαίνεται πως η συμμετοχή της Platinum Games θα μας επιτρέψει να ελπίζουμε πως δεν θα είναι τόσο κακό.



Uncharted 4: A Thief's End
Format(s): PS4
Developer: Naughty Dog
Publisher: SCE
Κυκλοφορία: 2016

To πιο αναμενόμενο videogame για το PlayStation 4 είναι χωρίς αμφιβολία το τέταρτο μέρος της σειράς Uncharted. Η νέα περιπέτεια του Nathan Drake παρουσιάστηκε λίγες φορές στο διάστημα των τελευταίων μηνών μέσα από διάφορες εκθέσεις και στην Ε3 είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια πρώτη γεύση. Το gameplay δεν παρουσιάζει σαρωτικές αλλαγές, ωστόσο το τεχνικό κομμάτι του τίτλου δείχνει ότι για άλλη μια φορά η γνωστή ομάδα ανάπτυξης έκανε ό,τι καλύτερο. Μέσα σε όλα, μάθαμε και ότι γίνεται προσπάθεια για να κυκλοφορήσει το game πλήρως εξελληνισμένο.



Uncharted 4: A Thief’s End preview


Until Dawn
Format(s): PS4
Developer: Supermassive Games
Publisher: SCE
Κυκλοφορία: 28 Αυγούστου 2015

Τι συμβαίνει όταν μια παρέα κρύβεται σε ένα σπίτι και εκεί ένα προς ένα, όλα τα μέλη έρχονται αντιμέτωπα με το θάνατο; Ένα παιχνίδι με πολλές διακλαδώσεις και που κάθε κίνηση οδηγεί και σε διαφορετική εξέλιξη της ιστορίας. Το ύφος του κινείται πιο κοντά σε interactive adventure, φέρνοντας κάπως στο νου το Heavy Rain, όπου οι επιλογές είναι πολλές, διαρκείς και με ποικίλες συνέπειες.



Until Dawn preview

We Happy Few
Format(s): PC
Developer: Compulsion Games
Publisher: μ/δ
Κυκλοφορία: 2016

H ομάδα ανάπτυξης πίσω από το Contrast ετοιμάζει το νέο της game που θα κυκλοφορήσει ως We Happy Few. Ο τίτλος περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα απεχθών ανθρώπων που προσπαθούν να δραπετεύσουν από μια ζωή γεμάτη χαρούμενη εθελοτυφλία. Τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα σε μια πόλη retro-futuristic ύφους, ενώ οι παίκτες θα συναναστραφούν με κατοίκους που τείνουν να γίνουν εχθρικοί σε όσους πηγαίνουν κόντρα στους κανόνες.



World of Final Fantasy
Format(s): PS4, PS Vita
Developer: Square Enix
Publisher: Square Enix
Κυκλοφορία: 2016

Σημαντικοί χαρακτήρες από τα διάφορα games της σειράς Final Fantasy θα εμφανιστούν στο νέο μυστηριώδες game που θα κυκλοφορήσει ως World of Final Fantasy. Το game θα προσφέρει την κλασική διαδικασία μάχης με διάφορα τέρατα, ενώ ο παιδικός χαρακτήρας των ηρώων ίσως το στρέψει και αρκετά σε πιο μικρές ηλικίες.



XCOM 2
Format(s): PC
Developer: Firaxis
Publisher: 2K Games
Κυκλοφορία: Νοέμβριος 2015

To XCOM 2 βρέθηκε στη σκιά των μεγαλύτερων ανακοινώσεων της έκθεσης χωρίς όμως να υστερεί σε τίποτα τόσο σε πιστό κοινό όσο σε καινοτομίες. Ο τίτλος θα είναι αποκλειστικός για PC και θα εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες των υπολογιστών στηρίζοντας το modding. Η λογική είναι πως πλέον οι εξωγήινοι έχουν επικρατήσει και οι άνθρωποι επιδίδονται σε ανταρτοπόλεμο διεισδύοντας σε κατεκτημένες περιοχές.



XCOM 2 preview

Xenoblade Chronicles X
Format(s): Wii U
Developer: Monolith Soft
Publisher: Nintendo
Κυκλοφορία: 2016

Από τα πιο δυνατά «χαρτιά» του Wii U και σίγουρα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα RPGs για το τρέχον σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας της Nintendo. Το Xenoblade Chronicles X θα κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου στην αγορά της Αμερικής και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σαφής ένδειξη για το πόσο άμεσα θα πρέπει να το περιμένουμε σε αυτήν της Ευρώπης. Ελπίζουμε, σύντομα…



Διαβάστε το πρώτο μέρος εδώ.
Διαβάστε το δεύτερο μέρος εδώ.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Roronoa
    • Ενδιαφεροντα παιχνιδια και εδω, μια διορθωση, το "The Witness " θα κυκλοφορησει και για PC ταυτοχρονα με την ps4 εκδοση και αργοτερα σε iOS και αλλες πλατφορμες.

      http://the-witness.net/news/about/

    • korko
    • γενικά αφού είδα και τα 3 parts έχω να πω ότι έρχονται πολλά πράγματα και μεγάλα.απλά άργησαν λίγο...

    • Georgebor
    • Βλέπω final fantasy 7,star ocean και μ έρχονται εποχές με τους παιχνιδάρες της εποχής που πρώτο κυκλοφόρησαν τότε Legend of dragoon,legend of legaia, koudelka,chrono cross και trigger και σκέφτομαι πόσο τυχερός ήμουν που έπαιξα αυτές τις παιχνιδάρες κ γιατι να μη τις κάνουν ενα ωραίο remake με αφορμή το ff7 τωρα..

*