Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019: Το πρόγραμμα

*
Ο Ιούνιος είναι πάντα ο πιο hot μήνας για την αγορά των videogames, καθώς έχουμε μπροστά μας την έκθεση E3. E3 2019 ενόψει λοιπόν και ήρθε η κατάλληλη ευκαιρία να δούμε το πρόγραμμα των συνεντεύξεων Τύπου, αλλά και της έκθεσης που θα διεξαχθεί για άλλη μια χρονιά στο Los Angeles Convention Center. Υπενθυμίζεται πως η φετινή έκθεση χαρακτηρίζεται από την πλήρη απουσία της Sony και του PlayStation, καθώς όπως φαίνεται θα μάθουμε περισσότερα για το PS5 αργότερα μέσα στη χρονιά. Προς το παρόν, αν θέλετε να κατανοήσετε καλύτερα τι ξέρουμε ήδη για την κονσόλα, ρίξτε μια ματιά στο σχετικό άρθρο και την ανάλυση του αρχισυντάκτη μας, Μάνου Βέζου, εδώ. Τέλος, από τα όσα ξέρουμε, σίγουρα θα μάθουμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077, το οποίο -υπό φυσιολογικές- συνθήκες θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια του Xbox Briefing.

Τελευταία ενημέρωση 14/05/19 11.00




Για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμά σας λοιπόν, συγκεντρώσαμε όλες τις ώρες και ημερομηνίες των συνεντεύξεων Τύπου που έχουν ανακοινωθεί προς το παρόν (θα ενημερώνεται το άρθρο με οτιδήποτε νεότερο), για να κάνετε τον προγραμματισμό σας, αν και όλη η ειδησεογραφία θα καλυφθεί -όπως πάντα- από τη συντακτική ομάδα του site που θα βρίσκεται στην Αθήνα.

Κυριακή 9 Ιουνίου
23.00 Xbox Briefing

Δευτέρα 10 Ιουνίου
03.30 Bethesda Softworks
05.00 Devolver Digital
19.00 E3 VR Showcase
20.00 PC Gaming Show
22.00 Limited Run Games
23.00 Ubisoft

Τρίτη 11 Ιουνίου
02.30 Kinda Funny Games Showcase
04.00 Square Enix
19.00 Nintendo (Direct)

Η έκθεση ανοίγει τις πύλες τις στις 11 Ιουνίου και θα υποδεχτεί επαγγελματίες του χώρου και απλούς καταναλωτές μέχρι και τις 13 του μήνα. Ο υπογράφων θα βρεθεί για άλλη μια χρονιά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να δει από κοντά τις νέες κυκλοφορίες και να μεταφέρει το κλίμα με σχετικό multimedia υλικό. Για να μην χάνετε καμία εικόνα που θα μεταφέρουμε από την Ε3, κάντε μας τώρα follow στα social media (Facebook, Instagram, YouTube, Twitter), καθώς και εκεί θα ανεβαίνει υλικό, πέραν της επικαιρότητας και της αρθρογραφίας. Μην ξεχνάτε πως έχουμε ήδη ετοιμάσει τον ειδικό τομέα με όλες τις πληροφορίες για την E3 2019, την οποία θα επισκεφθούμε για άλλη μια χρονιά, σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων Public. Μπορείτε λοιπόν να βρίσκετε όλα τα σχετικά άρθρα, με ένα click στον ειδικό τομέα E3 2019
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*