Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GfK Hellas: Πωλήσεις games Ιούνιος 2015

Ο Ιούνιος έφερε στην ελληνική αγορά πολλά νέα games όπως το LEGO Jurassic World, το PayDay 2: Crimewave Edition, το Batman: Arkham Knight, το Devil May Cry 4: Special Edition και το Yoshi's Wooly World. Η GfK Hellas ανέλυσε τα δεδομένα και δημιούργησε το σχετικό πίνακα που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια. Σε αυτόν επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά η κυριαρχία των PlayStation formats, η πλήρης απουσία οποιουδήποτε Xbox τίτλου, αλλά και το γεγονός ότι το Batman: Arkham Knight τα πήγε αρκετά καλά. Δείτε τη δεκάδα των πιο εμπορικών video games στην Ελλάδα για τον μήνα Ιούνιο, καθώς και μερικά σχόλιά μας.



1. Minecraft: PS3 Edition (PS3)
2. Grand Theft Auto V (PS3)
3. The Witcher 3: Wild Hunt (PS4)
4. FIFA 15 (PS3)
5. PES 2015 Essentials (PS3)
6. NBA 2K15 (PS3)
7. Batman: Arkham Knight (PS4)
8. Grand Theft Auto V (PS4)
9. PES 2015 (PS3)
10. PES 2015 (PS4)

Σχόλια
- Το Batman: Arkham Knight φαίνεται στην 7η θέση, ωστόσο αν υπολογίζονταν στις πωλήσεις του αυτές της συλλεκτικής έκδοσης, αλλά και τα αντίτυπα που πωλήθηκαν με τα σχετικά PS4 bundles , θα ήταν τουλάχιστον στη δεύτερη.
- H έκδοση του Grand Theft Auto V για PS3 παρέμεινε ψηλά σε πωλήσεις, διατηρώντας για άλλον ένα μήνα τη δεύτερη θέση.
- Στο Top 10 παρέμεινε και η PS4 έκδοση του τίτλου της Rockstar, ενώ εξαφανίστηκε αυτή του PC.
- Εντυπωσιακή είναι η πορεία του Minecraft στο PS3, το οποίο μετά την άνοδο 4 θέσεων τον περασμένο μήνα, τσίμπησε άλλες 3 και έπιασε κορυφή.
- Το PES 2015 για το PS3 σημείωσε άνοδο με την κυκλοφορία της Essentials έκδοσης, ενώ στο Top 10 παρέμειναν και οι δύο απλές εκδόσεις (PS3 και PS4).
- Xbox One, Xbox 360 και Wii U games δεν εμφανίστηκαν τελικά ούτε αυτό το μήνα στο Top 10.



Πηγή: GfK Hellas

Σχετικά με την GfK Hellas
H GfK Hellas δραστηριοποιείται από το 1988 στις έρευνες απογραφής λιανικών πωλήσεων, απογράφοντας 86 διαφορετικές κατηγορίες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, σε ανεξάρτητα καταστήματα και αλυσίδες λιανικής. Οι έρευνες απογραφής είναι συνεχείς και πραγματοποιούνται σε μηνιαία και εβδομαδιαία βάση ανάλογα με την κατηγορία απογραφής και βασίζονται σε δείγμα καταστημάτων. Η μεθοδολογία της έρευνας στηρίζεται σε καταγραφή των πωλήσεων από τις ηλεκτρονικές βάσεις των καταστημάτων σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Η απογραφή για τα μεγάλα καταστήματα και τις αλυσίδες λιανικής αφορά στο σύνολο των καταστημάτων τους (απογραφή) ενώ για τα ανεξάρτητα καταστήματα μέσω της καταγραφής πωλήσεων δείγματος αυτών και της αναγωγής μέσω στατιστικών μεθόδων στο σύνολο του πληθυσμού τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*