Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Max Settings: Divinity Original Sin

Το Divinity Original Sin κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες επίσημα στο Steam, μετά από μια μεγάλη περίοδο ύπαρξης σαν Early Access game και αφού πρώτα είχε λάβει 1 εκ. δολάρια μέσω του Kickstarter. Τα Larian Studios κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό old-school RPG, ένα παιχνίδι που είναι real time την περισσότερη ώρα, αλλά προσφέρει turned based μάχες. Στα του gameplay ελέγχουμε δυο χαρακτήρες που δημιουργούμε εξ' αρχής, ωστόσο υπάρχει πάντα η δυνατότητα για co-op gameplay με κάποιο φίλο να αναλαμβάνει τον ένα από τους δυο χαρακτήρες. Αυτή τη στιγμή, είναι ο τίτλος με τις ταχύτερες πωλήσεις μεταξύ όλων του βελγικού στούντιο, το οποίο μας έχει δώσει και άλλα games στη σειρά. Καθώς μιλάμε για ένα ιδιαίτερο RPG που δεν έχει καμία σχέση σε επίπεδο gameplay με άλλους σύγχρονους τίτλους, το βίντεο που ακολουθεί είναι αρκετά μεγαλύτερο από τα συνηθισμένα max settings μας, ούτως ώστε να πάρετε και μια καλή γεύση και να αποφασίσετε αν σας κάνει, μέχρι να δημοσιεύσουμε το σχετικό review. Από τεχνικής πλευράς, είναι ιδιαίτερα όμορφο, με εντυπωσιακά εφέ, έλεγχο της κάμερας και του ζουμ και εξαιρετική μουσική. Για την ιστορία, τα specs του συστήματος στο οποίο έχει γίνει η καταγραφή του βίντεο είναι τα παρακάτω:

CPU: Intel Core i7 2600k @4.5Ghz
GPU: MSI 780Ti
Ram: 16GB DDR3 @1600MHz
Ανάλυση: 2560x1440



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Divinity: Original Sin
    • 12+ pegi 12+
      • 8.4 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (33)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.divinityoriginalsin.com/ FOLLOWERS 8 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 9

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*