Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παίζουμε το Horizon και άλλα VR games στο PS VR2

*
Μια μέρα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του PS VR2 στα καταστήματα και έχοντας ήδη δημοσιεύσει το unboxing και το review μας για τη νέα συσκευή εικονικής πραγματικότητας της Sony για το PlayStation 5, μπορούμε πλέον να δημοσιεύσουμε και live gameplay video από τα διάφορα παιχνίδια. Ετοιμάσαμε ένα "ποτ πουρί" που περιλαμβάνει gameplay από 7 τίτλους μεταξύ των οποίων και το Horizon: Call of the Mountain. Μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω -μεγάλο- βίντεο. Πέρα από το Horizon, παίζουμε τα Kayak VR, Moss, Zombieland, Tetris Effect: Connected, Rez και Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge. Να σημειώσουμε ότι σήμερα μας ήρθαν τα patches για το GT7 και το Resident Evil Village οπότε θα ακολουθήσουν βίντεο και για αυτα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*