Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gran Turismo 6 και GT PS Vita

Μιλώντας σε ένα event στην Κίνα, ο Kazunori Yamauchi μοιράστηκε με τους fans του Gran Turismo ορισμένες από τις σκέψεις του. Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για ένα πιθανό τίτλο Gran Turismo στο Vita, ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει αν βρίσκεται ήδη υπο ανάπτυξη, ανέφερε πως αν ήταν να γίνει κάτι τέτοιο, θα ήθελε να κάνει χρήση της δυνατότητας να παίζεις παντού αλλά και να χρησιμοποιείς το 3G οποτεδήποτε. Επιπλέον, ανέφερε πως αν βρεθεί μια καλή ισορροπία, η ομάδα ανάπτυξης θα ήθελε να μεγαλώσει το ποσοστό στο οποίο οι παίκτες μπορούν να παραμετροποιήσουν το αυτοκίνητό τους.



Τέλος, ο Yamauchi παραδέχθηκε ένα από τα πιο γνωστά... μυστικά στο gaming, αποκαλύπτοντας πως σχεδιάζει τον επόμενο τίτλο της σειράς ήδη από την στιγμή της κυκλοφορίας του Gran Turismo 5.


H Konami ξεκινάει νομικές ενέργειες για αυτούς που διέρρευσαν τον πηγαίο κώδικα του Metal Gear Solid 2

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • spinemm
    • Μπαα για το PS6 το βλεπω......εδω το μισοτελειωμενο 5 μας το εδωσε με ποοοοοοοοοοοοοοσα χρονια καθυστερηση και ευτυχως που αυτη η γενια κονσολων κρατησε παραπανω και το ειδαμε στο PS3 !!!!!!

    • Fonis
    • Το 2014 μπορεί........
      Α ! Και δεν θα είναι έτσι όπως το θέλει ο Yamauchi και έτσι μέχρι το 2016 θα κατεβάζουμε update και dlc !

*