Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Nintendo ανακοίνωσε NFC reader για Wii U & 3DS

Η Nintendo μπορεί να δήλωσε πρόσφατα ότι δεν θα παρουσιάσει νέο hardware στην Ε3 2014, ωστόσο κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των επενδυτών ο πρόεδρος της εταιρείας Satoru Iwata αποκάλυψε ένα NFC reader για το Nintendo 3DS και το Wii U. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από πολλά Μέσα του εξωτερικού, η Nintendo ετοιμάζει μία σειρά από τίτλους με την κωδική ονομασία Nintendo Figurine Platform τόσο για την φορητή κονσόλα όσο για το Wii U. Οι εν λόγω action figurines έχουν τη δυνατότητα εγγραφής και ανάγνωσης των δεδομένων των games (σε πολλούς τίτλους), επιτρέποντας στους παίκτες να προσαρμόσουν το NFP τους για να αυξήσουν ή να εκπαιδεύσουν τους δικούς τους Nintendo χαρακτήρες.

Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή David Gibson, ο οποίος ήταν παρόντας κατά τη διάρκεια της επίδειξης, η Nintendo παρουσίασε την εν λόγω τεχνολογία δείχνοντας μία φιγούρα του Mario η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά παιχνίδια. Ουσιαστικά, οι παίκτες μπορούν να αγοράζουν και να συλλέγουν τις φιγούρες, οι οποίες θα συνεργάζονται με πολλούς τίτλους που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον. Το NFP θα είναι συμβατό με το Wii U από το τέλος του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με τον Iwata και θα υποστηρίξει και το software του 3DS από το επόμενο έτος. Η εταιρεία θα κυκλοφορήσει ένα NFP infrared reader για το φορητό σύστημα το πρώτο εξάμηνο του επόμενου ημερολογιακού έτους, έτσι ώστε οι φιγούρες να μπορούν να συνεργάζονται τόσο με το Wii U όσο και το 3DS. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Nintendo ελπίζει να μπορέσει να παρουσιάσει κάποια από τα παιχνίδια και τις φιγούρες που αναπτύσσονται για τα Wii U και 3DS στην E3 2014 τον Ιούνιο.



Ο πρόεδρος της εταιρείας σημείωσε στη συνέχεια πως με τα κέρδη από το τρέχον οικονομικό έτος η Nintendo θα επικεντρωθεί στην τόνωση των πωλήσεων του Wii U, οι οποίες εξακολουθούν να έχουν αρνητική επίδραση στα κέρδη της εταιρείας, ενώ υπογράμμισε πως στο μέλλον θα αναδειχθεί περαιτέρω η αξία του GamePad με την παροχή λογισμικού που θα εκμεταλλεύεται τις λειτουργίες του εν λόγω περιφερειακού, όπως είναι ο ενσωματωμένος NFC reader/writer. Η Nintendo αποκάλυψε επίσης μία smartphone εφαρμογή με τίτλο Mario Kart TV, η οποία θα διατεθεί ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του Mario Kart 8 για το Wii U. Το εν λόγω app θα βρίσκεται αρχικά σε δοκιμαστική φάση και θα επιτρέπει στους παίκτες να μοιράζονται videos από το παιχνίδι, καθώς και τις βαθμολογίες τους, ενώ για την ώρα δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*