Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στο Netflix η σειρά anime Perfect Bones

Η επερχόμενη σειρά anime του Netflix, το Perfect Bones, θα είναι η πρώτη παραγωγή της δημοφιλούς υπηρεσίας streaming που θα κάνει ντεμπούτο σε 190 χώρες ταυτόχρονα, όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία. Η σειρά 12 επεισοδίων αποτελεί παραγωγή του anime studio Production I.G, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Kazuto Nakazawa, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την animated sequence του Kill Bill: Vol. 1. Το Perfect Bones τοποθετείται σε ένα μέλλον στο οποίο οι επιστήμονες πειραματίζονται πάνω σε παιδιά για να δημιουργήσουν υπεράνθρωπα όντα, μέχρι που γίνεται ένα μοιραίο λάθος.



Αξίζει να σημειωθεί ότι η Production I.G μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς υπογράφει υπερπαραγωγές όπως είναι μεταξύ άλλων οι δύο σεζόν της τηλεοπτικής μεταφοράς του Ghost in the Shell, η ταινία The End of Evangelion από τη σειρά Neon Genesis Evangelion και η πιο πρόσφατη τηλεοπτική σειρά Attack on Titan. Το Netflix δεν έχει επιβεβαιώσει ημερομηνία για την πρεμιέρα του Perfect Bones, ενώ δεν υπάρχει επίσης σχετικό artwork. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η παραγωγή μάλλον βρίσκεται ακόμα σε πολύ αρχικά στάδια και έτσι παραμένει ασαφές αν θα το δούμε «αέρα» πριν από το τέλος του 2016.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*