Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το πρώτο Star Wars spin-off

Μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία που σημείωσε η ταινία Godzilla, ήταν επόμενο όλα τα φώτα της δημοσιότητας να είναι στραμμένα στους ανθρώπους πίσω από το νέο blockbuster franchise. Ο λόγος για τον Gareth Edwards, σκηνοθέτη της εν λόγω ταινίας, ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωση των Lucasfilm και Disney έχει ήδη υπογράψει το νέο του project, που δεν θα είναι άλλο από το πρώτο spinoff του πολυαγαπημένου franchise Star Wars, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι τοποθετείται σε έναν μακρινό γαλαξία.



Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Επιπροσθέτως στις νέες ταινίες της καινούργιας τριλογίας Star Wars, η Lucasfilm και η Disney έχουν ξεκινήσει την ανάπτυξη πολλαπλών αυτόνομων ταινιών που θα προσφέρουν νέες περιπέτειες πέρα από την βασική ιστορία. Ο Gareth Edwards θα σκηνοθετήσει την πρώτη αυτόνομη ταινία, με το σενάριο να υπογράφεται από τον Gary Whitta. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Δεκεμβρίου του 2016». Από την πλευρά του ο Gareth Edwards πρόσθεσε: «Από την στιγμή που είδα το Star Wars ήξερα ακριβώς τι ήθελα να κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου... να μπω στην Επαναστατική Συμμαχία! Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος και τιμημένος που θα πάω σε αυτό το ταξίδι με την Lucasfilm».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*