Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Αυξημένος ο κίνδυνος για malware στα παράνομα downloads του Game of Thrones

*
Η δημοφιλία του Game of Thrones δημιουργεί πανικό κάθε φορά που κυκλοφορεί νέο επεισόδιο και κάτι τέτοιο φαίνεται πως έχει ανοίξει την όρεξη όσων θέλουν να εξαπατήσουν χρήστες με malware. Συγκεκριμένα, οι ειδικοί σε θέματα ασφαλείας σημειώνουν πως ενόψει της κυκλοφορίας της τελευταίας σεζόν, οι χρήστες θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τα αρχεία που κατεβάζουν, καθώς υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να εγκαταστήσουν και κάποιο κακόβουλο λογισμικό. Όπως σημειώνει η Kaspersky, τα 10 shows που προτιμούν οι κυβερνοεγκληματίες για να μεταδίδουν malware, skyware, adware και ransomware είναι:

1. Game of Thrones
2. The Walking Dead
3. Arrow
4. Suits
5. Vikings
6. The Big Bang Theory
7. Supernatural
8. Grey’s Anatomy
9. This is Us
10. The Good Doctor

Αν πάντως είστε fan του Game of Thrones και περιμένετε πως και πως το νέο επεισόδιο, δείτε με ένα click το αφιέρωμά μας για τις 10 καλύτερες σκηνές του Game of Thrones μέχρι σήμερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*