Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή και νέων ταινιών της Sony Pictures

Η Sony Pictures πέρασε μια δύσκολη εβδομάδα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ, αφού μετά την διαρροή της ταινίας Fury σε ποιότητα DVD, αντίστοιχα torrents ταινιών όπως το Fury έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στα γνωστά… sites. To Fury μπορεί να ξεκίνησε να προβάλλεται από τον Οκτώβριο, ωστόσο υπάρχουν μερικές παραγωγές όπως τα Annie, Mr. Turner και Still Alive, που δεν έχουν κάνει ακόμη πρεμιέρα.



Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το υλικό προέρχεται από DVD screeners που αποστέλλονται κυρίως για όσους αποφασίζουν για βραβεία. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί η φημολογούμενη υπόθεση hacking στους servers της ιαπωνική εταιρείας, η οποία εμφανίζεται να έχει αποσπάσει πάνω από 11GB δεδομένων, μέσα στα οποία βρίσκονται ακόμη και στοιχεία (όπως αριθμοί διαβατηρίων) στελεχών.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • TomTom
    • Θέλω να πω πως ΚΑΘΕ χρόνο βγαίνουν οι ταινίες που είναι προτεινόμενες (ή θα προταθούν) για OSCAR σε ποιότητα DVDSceeners.

      Να θυμίσω επίσης πως το Τhe Hurt Locker είχε παιχτεί στους Ελληνικούς Κινηματογράφους (αν θυμάμαι καλά) μετά την απονομή των Oscar.

*