Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η παραγωγός του The Hateful Eight επικεφαλής στο τμήμα ταινιών της Activision

Σε περίπτωση που δεν την έχετε ακουστά, η Stacey Sher είναι η παραγωγός του πρόσφατου The Hateful Eight, του κλασσικού -πλέον- Pulp Fiction, αλλά και πολλών ακόμα ταινιών όπως Erin Brockovich, Along Came Polly, Django Unchained. Πλέον, η Sher ανέλαβε καθήκοντα επικεφαλής στο νεοσύστατο films and television division της Activision Blizzard, μαζί με τον Nick van Dyk, πρώην υπάλληλο της Disney, με εξίσου… γεμάτο βιογραφικό.



Προς το παρόν, τα πλάνα της Activision Blizzard αναφέρουν μια τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστές τα Skylanders, αλλά και μια σειρά ταινιών με θέμα το Call Of Duty. Αν και για το δεύτερο project δεν γνωρίζουμε κάτι συγκεκριμένο, αξίζει να αναφέρουμε ότι στη συγγραφή της σειράς Skylanders Academy θα συμβάλλει ο Eric Rodgers, που έχει εργαστεί σε σειρές όπως Futurama, Lie To Mie, NYPD blue και Brickleberry.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*