Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά Star Trek επιστρέφει στην μικρή οθόνη

Ο παραγωγός Alex Kurtzman ετοιμάζει την επιστροφή της κλασικής σειράς επιστημονικής φαντασίας Star Trek στην μικρή οθόνη, σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter. Η πρεμιέρα της νέας σειράς αναμένεται στο CBS τον Ιανουάριο του 2017. Τα επακόλουθα επεισόδια θα μεταδοθούν στο CBS All Access, στη συνδρομητική υπηρεσία video on demand και live streaming. Το νέο Star Trek θα είναι η πρώτη σειρά που αναπτύσσεται αποκλειστικά για το CBS All Access και θα εισάγει νέους χαρακτήρες που αναζητούν νέους κόσμους και νέους πολιτισμούς. Την παραγωγή έχουν αναλάβει η CBS TV Studios και η εταιρεία του Alex Kurtzman, η Secret Hideout. Επίσης, ο  Kurtzman και η επικεφαλής ανάπτυξης Heather Kadin θα αναλάβουν χρέη executive. Αξίζει να σημειωθεί ότι το επόμενο έτος το franchise θα γιορτάσει την 50η επέτειό του, καθώς το πρώτο επεισόδιο της αρχικής σειράς έκανε ντεμπούτο στις 8 Σεπτεμβρίου του 1966.



Με τη νέα τηλεοπτική σειρά Star Trek, ο Kurtzman συνεχίζει να κρατάει επαφή με το αγαπημένο του franchise. Ήταν παραγωγός του Star Trek που έκανε ντεμπούτο το 2009 και συν-σεναριογράφος του Star Trek Into Darkness (2013). Το CBS TV Studios είχε διανέμει την αρχική σειρά, η οποία αποτελούσε παραγωγή των Paramount Television και Desilu Productions. Δημιουργήθηκε από τον Gene Roddenberry και πρωταγωνιστούσαν οι William Shatner και Leonard Nimoy (ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο), η σειρά διήρκεσε για τρεις σεζόν και 79  επεισόδια από το 1966 – 1967 στο NBC. Μερικά χρόνια αργότερα εμφανίστηκε η σειρά κινουμένων σχεδίων (1973 - 1974) και μία σειρά από feature films -ξεκινώντας από το 1979- καθώς και τέσσερα TV follow-ups συμπεριλαμβανομένων των The Next Generation (1987 - 1994), Deep Space Nine (1993 - 1999), Voyager (1995 - 2001) και Enterprise (2001 - 2005). Αναμένουμε και επίσημη ανακοίνωση λοιπόν! Μέχρι τότε...



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LIONHEART
    • Ευχάριστα νέα!! Αν και θα προτιμούσα να μην συμβαδίζει με της ταινίες του 2009 αλλά με την σειρά next generation όσο και αν μου άρεσε η πρώτη era το πλήρωμα του Picard όταν πολύ καλύτερο…..

    • vonzuchter
    • @lionheart και εγω θα ηθελα να ειναι απο το κανονικο συμπαν και οχι το εναλλακτικο των ταινιων... για να δουμε

*